Bilder från en drömmig dag (den första i drömlivet)

drömdag

 

Vilken otroligt härlig dag det här blev, alltså. Eftersom det är den första dagen i drömlivet kan jag inte låta bli att berätta om den och visa lite bilder. Ha tålamod med mitt fotande, vissa av bilderna är tagna med mobilen och vissa med kameran. Jag håller på att lära mig att redigera bilder i Photoshop men det kräver nog lite övning. Men jag ser att jämfört med för två år sen så är det överlag en enormt stor skillnad (och vad skönt det är att inte bo sådär litet längre och ha så mycket saker!). Dagen började med att jag åt frozen banana yoghurt med pumpakärnor och mandlar, och drack ett par koppar kaffe medan jag kollade på SVT Play. Kände att jag behövde unna mig en lugn morgon så här första dagen.

dromdag7

Därför begav jag mig som sagt till gymmet för första gången på ett tag, och styrketränade tills det skakade i armarna. Tidigare idag la jag upp dagens träningspass här i bloggen, i all sin enkelhet. Allt måste ju faktiskt inte vara så krångligt hela tiden. Efter att jag tränat gick jag hem och satte igång med dagens jobb. Jag jobbar ju en del hemifrån med mitt copyjobb och det funkar superbra. Jag sätter mig vid köksbordet med datorn och har actionlistor dag för dag så jag vet vad som ska göras.

dromdag4

Efter att ha jobbat på ett tag blev det dags för lunch. Jag hade kvar rester från igår. Bulgursallad (med lite bulgur och massa grönsaker) med rädisor, paprika, rödkål, ruccola, gurka, olivolja osv. Och stekt halloumi. Ännu mera kaffe inmundigades medan jag fortsatte jobba.

dromdag

Så småningom damp posten ner på hallmattan och vilken post sedan! Jens fick en ring som han fått lagad i ett superfint kuvert. Jag fick det här brevet från Japan. Förra veckan nämnde jag ju Mogu Takahashi när jag gav instagram-tips och sedan kunde jag ändå inte låta bli att beställa lite finheter. Och idag kom det här fantastiska kuvertet (jag täckte över adressen med ett av konstkorten men ni ser ju ändå). Jag öppnade andäktigt.

dromdag2

I kuvertet låg fantastiska konstkort som jag ska sätta upp lite här och var i hemmet så småningom.

dromdag3

Och en ihopvikt affisch/fanzine i ett, plus ett superfint limited edition-fanzine med bara helt underbara illustrationer. Feeling heter fanzinet.  Jag älskar ju verkligen sådana här arty grejer så jag blev alldeles överlycklig. Som om det inte vore nog så låg dessutom en bok i ett annat kuvert på hallmattan samt också ett fysiskt brev från min syster. Lycka!

Efter att ha hämtat mig från denna inspirationskick så jobbade jag vidare. Så småningom hade jag ju jobbat klart. Då tog jag och Jens en promenad i sommarvädret (!) och jag åt sallad på ett kafé i närheten. Nu under kvällen har jag bara hållit på med instagram och babblat och facebookat och sådant livsnödvändigt. Men strax är det dags att planera mat och träning för denna och nästa vecka. Och även strukturera upp jobbet inför nästa vecka, vilka dagar och tider jag ska göra vad och sådär. Schemaläggning blir ju A och O nu i drömlivet. Sedan lär vi se ett avsnitt till av Narcos. 

Den här första dagen i drömlivet bådar sannerligen gott inför fortsättningen.

Annonser
Det här inlägget postades i inspiration, Vardag. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Bilder från en drömmig dag (den första i drömlivet)

  1. Marie skriver:

    Så kul med ditt nya liv! Låter härligt. Avundas dig som kan jobba hemifrån och vara produktiv. Jag är helt kass på att jobba hemifrån. Hittar en miljon andra grejer som jag kan göra istället för att jobba. Sitta på fejan och insta hela dagarna och även läsa bloggar.
    Fast det jag är mest avis på är att du har tid att träna mer, hurra för dig!
    Ha en bra helg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s