Höstens första vägning och mått


Symptomatiskt nog för de här veckorna så hann jag inte dricka kaffe i morse. Därför kan jag inte bjuda på någon bild på morgonens kaffekopp, som jag annars brukar vid vägning. I stället blir det en fantastisk kopp kaffe från när vi var i Berlin i somras. ❤

Nu blir det första gången jag väger mig här i bloggen sen i maj, men hädanefter kommer jag väga och mäta varannan fredag och med tanke på drömlivet förväntar jag mig resultat ganska snart, redan om två veckor skulle jag tro! Jämfört med i maj visar vågen ett litet plus men det är inte så farligt ändå tycker jag.

Vikt: 88.8 kilo, alltså plus 1 kilo jämfört med i maj.

Startvikten var 101.9 kilo till mina 161.6 cm (jag touchade den vikten, 101.9, så sent som i augusti 2015).

Målvikten är tillsvidare ca 70 kilo.

Överarm: 34 cm, samma som i maj. När jag började styrketräna i april 2015 var det 41 cm.

Lår: 59 cm, samma som i maj. Startmåtten i april 2015 har jag inte registrerat men i början av 2016 var måttet 66 cm.

Rumpa: 110 cm, också samma som i maj! Startmåttet i april 2015 var 118 cm.

Midja: 108 cm, plus 3 cm jämfört med i maj (det är på magen allt sätter sig när jag går upp!). Startmåttet i april 2015 var 117 cm.

Mående: Jag mår bra men är ganska slutkörd. Det är för mycket just nu. Men ljuset i tunneln är nära, på torsdag börjar ju drömlivet!

Kommentar: Äsch, det här var ju inte så farligt tänker jag! Det kommer bli bra under hösten med allt!

Nu kan du följa min mat och träning dag för dag på instagramkontot @jessicasviktigamal, följ gärna! Dock är uppdateringen lite sporadisk men målet är att lägga ut all min mat och träning där.

Hur går det för er andra som kämpar?

Annonser
Det här inlägget postades i Vägning. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Höstens första vägning och mått

  1. Agneta skriver:

    Hoppas ni mår bra, eller vad säger man.Livet är väldigt oförutsägbart ibland. När det gäller din viktminskning vill jag bara peppa med att säga att jag hoppas att du erkänner för dig själv att du gör ett jättejobb. Att gå ner i vikt är inte easy peasy . Intressanta inlägg du gjort nyligen om brödberoende bl.a. Och extra hungriga dagar. Det är ett ständigt utbud av matval vi måste göra varje dag. Men se det som ett projekt som kommer belönas i slutändan. Lycka till,kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s