Crazy hair day osv

image

Dagen började med att mitt hår blev lite galet, vet inte riktigt hur det gick till. Men sen begav jag mig hursomhelst till Bonnier tidskrifter. Alla bloggare var inbjudna till några inspirerande föreläsningar om rörligt material (som utgör en allt större del av aktiviteten online) men också bildhantering. Ett av mina mål under hösten är att bli betydligt bättre på foto och bildredigering, så det kom verkligen väl till pass och jag tog med mig mycket matnyttig info därifrån. Hann även prata med några bloggkollegor och plocka på mig lite tidningar i receptionen (allt om mat samt några olika inredningstidningar, magasin är sådan lyx tycker jag)!

image Efteråt mötte jag upp min vän Daniela på Babel deli och åt en god vegetarisk Meze. I våras åt jag jämt på Babel deli men nu har det blivit lite mer sällan, självklart för att jag har mycket just nu. Det är gott och jag såg till att få med lite av det vackra golvet på bilden också. Att äta lunch ihop är verkligen ett härligt sätt att umgås tycker jag. Man hinner prata ikapp sig och ses även om båda har mycket i en period. Daniela är inspirerande på många sätt så jag gick därifrån med en varm känsla. En fruktansvärd sak inträffade igår då en släkting till Jens gick bort på ett dramatiskt och fruktansvärt sätt så vi är lite i chock. Medan jag skriver det här blogginlägget är vi på väg hem till en person för att vara stöd. Men ingen har nog riktigt förstått det ännu.

image

Dagens tredje stopp blev ett möte som jag följde med min nya chef på. Då hade vi äran att passera igenom det här fantastiska trapphuset i Vasastan. Kombinationen schackrutigt och rött är så vacker och parisisk tycker jag. Efter det intressanta mötet åkte jag hem och jobbade vidare men nu fick jag avbryta lite tidigare pga det tragiska som hände igår. Min naiva dröm är att alla fina människor ska få leva tills de är 95 och somna in omgivna av familj och nöjda med sin tid på jorden. Tyvärr är den drömmen förstås väldigt långt från verkligheten. Men det skär i mitt hjärta just nu. I morgon blir det ändå vägning här i bloggen, hur absurt det än känns.

Hoppas att ni får en fin kväll och tar vara lite extra på de människor ni tycker om.

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s