Vad ska man äta hela tiden? Låt oss tipsa varandra!

potatissallad

Jag tror många ställer sig frågan: Vad ska man äta hela tiden? Alltså, fantasin tryter ju och efter ett tag så ter sig de där fem rätterna som man kan utantill inte så himla roliga längre. Eftersom jag har sjukstuga här idag också – och inte orkar knåpa ihop några särskilt insiktsfulla blogginlägg – så tänkte jag att vi kunde passa på att tipsa varandra om recept. Jag har bett om det tidigare och då har ni fina läsare tipsat om massa goda saker som jag sedan har provat och älskat.

Jag menar, receptsajter i all ära men ibland kommer jag inte ens på vad jag ska söka på. Vad har ni i era matlådor i höst? Vilka är era bästa vegetariska recept? Vilka sallader får det att vattnas lite extra i era munnar? Vad äter ni till mellanmål och frukost nu i höst? Vilka höstiga grytor eller gratänger får man bara inte missa? Eller vilka grönsaker piffar upp era sallader?

Själv har jag lagt upp massa recept HÄR under kategorin recept. Den på bilden ovan är till exempel otroligt god, en potatissallad med mynta, rödlök, mozzarella och jordgubbar. Lite somrig visserligen, men ändå.

Tipsa gärna i kommentarsfältet så kan jag och andra läsare bli inspirerande i höstrusket!

Annonser
Det här inlägget postades i Recept. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Vad ska man äta hela tiden? Låt oss tipsa varandra!

 1. Helena skriver:

  Jag brukar följa youtube kanaler för recept och inspiration! Efter att ha surfat runt lite och hittat kanaler som lagar en hälsosam typ av mat man gärna vill äta så får man, genom att följa kanalerna, hela tiden ny inspiration och tips på recept man aldrig tänkt på själv men som är fantastiska! Förutom hälsosamma tips finns också hur mycket inspiration/recept som helst om hur man optimerar sin ”meal prep”, dvs förbereder mat flera dagar i förväg.
  Några tips:
  Clean & Delicious med Dani Spies
  Fit men cook
  Mind over munch

  Funkar också bra att söka på tex ”meal prep healthy”.

  Lycka till! 🙂

 2. Karin skriver:

  Den här linsbolognesen från SVTs vegorätt är helt fantastisk: http://www.svt.se/recept/zucchinispagetti-med-linsragu-bolognese ( jag brukar äta vanlig pasta till men säkert även god med zucchinipasta el dyl).

  • Jessica Johansson skriver:

   Åh vilket bra tips, ska genast skriva ut den och lägga den till min recepsamling, och testa under hösten. Tack! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s