More is more och 9 andra nya teckningar

Jessica_ritar

Idag står fantasin helt stilla (det händer även mig, om än ganska sällan) pga börjar känna mig sjuk – IGEN?! Mamma tyckte jag skulle gå till vc och ta blodprover men jag gjorde ju det i våras så jag drar mig lite för det. Jag tror snarare det är alla biblioteksbaciller nu när alla är tillbaka efter sommaren osv, ja ni vet ju själva. I kombination med att jag har mer än jag är van vid just nu och det kanske gör kroppen mer mottaglig? Hursomhelst, jag gör som Ola Magnell sjunger i den gamla låten: ”Ta det kallt, det är allt”. Men ska nog börja med D-vitamin igen, jag brukar jämt ha brist på det och solar ju inte så mycket på somrarna. Men nu bjuder jag på 10 nya teckningar så länge i stället!

Jessica_ritar

Fler teckningar av mig finns förresten på det ganska nya ritkontot på instagram: jessicaritar samt en om dagen på min fb-sida En miljon ledsna flickor. Följ gärna! Kategorin Teckningar här i bloggen har en del att erbjuda också.

 

Jessica_ritar

För övrigt har kanske någon väldigt uppmärksam märkt att jag ibland återanvänder budskap i teckningarna. Det beror inte på bristande idéer (min tecknings-idé-lista är superlång och bor numera i min telefon och dator så att jag kan fylla på den närhelst andan faller på utan att tappa bort idéerna på tusen små lappar som dräller i botten av väskan). Utan på att jag gillar vissa budskap lite extra mycket och tycker det är roligt att rita dem i olika och nya varianter.

Jessica_ritar

Jessica_ritar

 

Jessica_ritar

 

Jessica_ritar

 

Jessica_ritar

 

Jessica_ritar

Jessica_ritar

Hoppas att ni har haft en fin dag. Jag har jobbat, först på bibblan och sen med mitt nya copyjobb (fast det senare hemifrån köksbordet). På kvällen var jag iväg på ett ärende på Söder och sedan har jag och Jens sett En man som heter Ove på dvd. Jag är ju fröken blödig number one så jag fick springa och hämta näsdukar under andra halvan av filmen, haha! Ingen promenad idag tyvärr eftersom jag känner mig redigt krasslig. Läser även Sandra Beijers roman Det handlar om dig och den tar andan ur mig, började läsa den igår och har bara läst på väg till jobbet osv (det är en bit dit, buss plus pendeltåg). Och den är nästan utläst. Missa den inte, snart kommer ju nästa roman av henne också! Idag sprang jag för övrigt in i en superfin vän till mig på väg från bibblan och vi pratade en stund på tåget, och sen sprang jag in i en annan superfin vän när jag sprang mitt ärende på Söder. Sådana dagar känns Stockholm som en liten stad, på ett positivt sätt!

Vad har ni haft för er idag?

Annonser
Det här inlägget postades i Teckningar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s