5 inspirerande konton på instagram – inredning, hälsa, konst

Hörni, jag är ganska slut just nu. Maten har gått bra, men jag har inte haft kraft att promenera de här dagarna. Det är så himla mörkt på kvällarna och jag har inte vant mig vid det riktigt. Jag har ätit typ samma saker hela tiden senaste dagarna: Köttfärs- och vitkålsgratäng, fullkornsbulgursallad med halloumi och grönsaker, kvarg med bär och frön. Inte så rolig matdagbok att visa bild på, men jag är glad att bara fyra veckor återstår innan drömlivet börjar och jag slutar på bibblan. Hursomhelst, jag ska gå och sova. I morgon bitti ska jag på möte på Amelia och bli fotograferad (spännande!), så det gäller att få sin skönhetssömn. I stället bjuder jag på fem inspirerande konton på instagram!

BEYONCEBJORCK

Följer ni inte beyoncebjorck så är det en stark rekommendation att göra det omedelbums. Hon lägger upp otroligt roliga filmer som ofta får mig att skratta högt (scrolla ner i hennes flöde och njuuuut), sin underbara konst och kroppspositiva bilder samt otroligt originella texter. Damen är ett geni, så det är bara att följa!

elinspringer

 

ELINSPRINGER

Konto nummer två är av helt annan art men också inspirerande – fast när det gäller inredning. Konstväggen bakom köksbordet hos elinspringer får mig ofta att dregla, jag vill också ha den där konsten! I dessa Stig Lindberg-tider (han skulle ha fyllt 100 år idag!) passar hennes konto dessutom lite extra bra, eftersom hon samlar på allas vår favoritdekor Berså.

leezaewald

 

LEEZAEWALD

En av mina favoriter bland serieskapare är verkligen Lisa Ewald! Jag har tipsat om hennes bok ”Allt kommer bli bra” tidigare och älskar även hennes instagram. Hon lägger mest upp helt fantastiska illustrationer. Kolla själva: leezaewald.

Skärmavbild 2016-08-17 kl. 21.52.27

 

KOLLIJOX & KOLLIJOXART

När jag fyllde år i våras fick jag en affisch av Kollijox (som jag hade önskat mig) och bara älskar den! Nu har hon två instagram-konton, ett med bara konst och ett med lite blandat. Båda kontona är så otroligt inspirerande. Följ det ena här och det andra här!

anjaforsnor

ANJAFORSNOR

Jag har ju skrivit här förut om hur inspirerad jag blir på matfronten av Anja Forsnor. Även hennes instagram gör mig sugen på att prova alla härliga matställen hon besöker i Stockholm och testa massa nya smoothies och frukostar. Kolla själva! Även bloggen rekommenderas.

Det får räcka för idag. Åh, jag skulle vilja hitta typ en tidning som ville ha med olika inspirerande personer i varje nummer så kunde jag intervjua dem. Jag älskar att lyfta fram sådant som inspirerar mig! Den som vill följa mig på instagram har goda möjligheter, hehe. Jag har tre instagramkonton:

Ritkontot med bara teckningar: jessicaritar
Vanliga kontot, med teckningar + retro inredning + litteratur m.m: jessicaosv
Matkontot med varierande uppdateringsfrekvens: jessicasviktigamal

 

Annonser
Det här inlägget postades i inspiration. Bokmärk permalänken.

En kommentar till 5 inspirerande konton på instagram – inredning, hälsa, konst

  1. Åhh tack för tipsen. Just för att instagram är så pass stort är det svårt att hitta dom bra kontona som verkligen inspirerar. Gillar särskilt Kollijox, hade inte sett det kontot innan! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s