En flicka kan allt hon vill och 15 andra nya teckningar

Jessica_Johansson_ritar

 

För ett par veckor sedan visade jag ett helt gäng nya teckningar här. Jag har kunnat börja scanna ikapp tack vare att jag fått igång scannern. Innan dess har jag inte kunnat scanna sen april! Hursomhelst, här kommer ännu ett gäng nya. Följ gärna facebooksidan En miljon ledsna flickor och mitt ritkonto på instagram: jessicaritar. Kolla gärna kategorin Teckningar i bloggen också, där finns massor.

 

 

Jessica_Johansson_ritar
Citat på teckningen ovan: Djuna Barnes.

Jessica_Johansson_ritar

 

Jessica_Johansson_ritar

 

Citat på teckningen ovan: Gunnar Ekelöf. ❤

 

Jessica_Johansson_ritar

Citat på teckningen ovan: Lars Winnerbäck.

Jessica_Johansson_ritar

 

Jessica_Johansson_ritar

 

Jessica_Johansson_ritar

 

Jessica_Johansson_ritar

 

Jessica_Johansson_ritar

 

Jessica_Johansson_ritar

Jessica_Johansson_ritar

 

Jessica_Johansson_ritar

 

Jessica_Johansson_ritar

 

Jessica_Johansson_ritar

 

Jessica_Johansson_ritar

 

Så, det var allt för den här gången! Åh vad jag blev sugen på att rita när jag lade upp det här inlägget. Men det hinner jag inte i veckorna just nu, så jag får snällt vänta till helgen. Eller sätta mig någon kväll, om jag orkar! Nu blir det jobbelijobb dagen lång. Och som sagt: Fler illusar här och här.

 

 

Annonser
Det här inlägget postades i Teckningar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s