19 smarta och roliga grupper på Facebook

Jag är med i så himla många smarta/bra/roliga/inspirerande grupper på Facebook. Självklart vill jag tipsa om mina favoriter!

Bortskänkes/bytes/mottages 08området
Byt grejer mot grejer, ingen försäljning tillåten. Min kaffekopp mot dina converse osv. Jag har skrivit massa om denna grupp, bytte jämt förut (men nu bara ibland, vilket också är skönt och lagom). Det finns bytesgrupper för många städer. Om din stad inte har någon – starta en!

StreetGäris
Bästa gruppen för dig som är tjej/kvinna/gäri osv (men också vissa andra fall, kolla reglerna, har inte superkoll på det). Här skrivs det om alltifrån jobbiga situationer som folk vill ha pepp/diskutera kring, till bra tips på teveserier osv i all oändlighet. Jag går ofta in och kollar och blir inspirerad/stärkt/upprörd.

Viktgruppen – original
För dig som vill bli inspirerad till att gå ner i vikt, höra andras berättelser, peppa varandra osv. Det är, precis som grupperna ovan, en stor grupp med många medlemmar.

Retro 40-70-tal köp och sälj
Det finns massa olika aktiva köp- och säljgrupper för retroprylar, retrotyger osv. Sök på Facebook på lite olika saker inom 60-tal, retro, retrotyger osv och du ska bli rikligt belönad! Ett exempel är den ovan. Retro-Marknaden är också stor och bra.

Krukväxter, tips, råd. mm mm
Både för nybörjare och proffs, man får snabbt svar på sina undringar och blir inspirerad till att ha mer växter hemma (jag är just nu supersugen på att skaffa massa växter men det får vänta till lönen!).

Retro inspiration – kläder, möbler och hem
En himla fin retrogrupp utan försäljning, bara fokuserad på inspiration. Gruppen bjuder ständigt på massa fina bilder från färgglada retrohem!

Fancy fashion
Köp och sälj dina pluskläder (en till sådan grupp finns i listan nedan), aktiv och bra grupp. Jag har sålt lite här förut och alltid fått sakerna sålda snabbt och smidigt!

Fler bra grupper:

Recept för ett sunt liv
Family living – the true story
Jobbtips inom kommunikation
Husmors tips, gamla som nya
Träning och kost
Miljövänligare vardag
Köp o sälj PLUS-kläder!!
Hoffice – Det finns några olika grupper, kanske för olika städer. För frilansande personer som vill sitta med andra och jobba ibland, i hemmamiljö.
Pysseltips och idéer i hemmet
Tips -08
Existential statement group
Vad lagar du för veganmat idag? – Bra även om man inte är vegan tycker jag, massa inspiration och mycket fina bilder.

Vilka grupper gillar du på Facebook?

——-

PS: Dagen har gått jättebra med mat och promenad! Jag kommer köra ett par dagars matdagbok i ett svep. Det blir så tråkiga matdagböcker om jag ska köra dem varje dag eftersom jag kommer äta lite samma den här veckan. Men matdagbok för idag och i morgon kommer i morgon kväll!

Annonser
Det här inlägget postades i inspiration. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s