Drömmig höst för mig!

Just nu tar jag mig fram lite dag för dag, eftersom det är _full_ rulle verkligen. Men jag har planerat härliga blogginlägg för återstoden av veckan och nästa, så bloggen behöver inte bli lidande (tur det, för den är det bästa jag vet!).

Trots att det är mycket och mer fläng än vanligt så är jag så himla glad! Jag har börjat på mitt nya halvtidsjobb som copy, parallellt med halvtidsjobbet på bibblan som jag slutar på i mitten av september. Redan nu känner jag att copyjobbet är mitt i prick för mig. Det handlar om att uppdatera bloggar och skapa redaktionellt material samt jobba med sociala medier för olika företag. Jag jobbar för Sofia Zetterqvist som också har den inspirerande resebloggen Fantasiresor (den ingår dock inte i mitt jobb, vill jag noga poängtera, den är ju hennes!). In och läs om ni har missat den, man blir verkligen sugen på att resa till alla möjliga städer och länder!

Hösten är så drömmig att jag vill stanna upp vid den lite. Jag kommer alltså ha copyjobbet på 50 procent, och inom det även kunna jobba en del hemifrån. Sedan har jag ju Forsbergs skolas distanskurs i copywriting samt vissa spridda projekt på Forsbergs dagskola som jag är lärare för. Och bloggen här, och kanske ett och annat skribentjobb. Utöver det: Träna, laga mat, promenera, rita, skriva skönlitterärt (jag har som plan att bli klar med den roman jag skriver på nu lagom till jul).

Ibland får jag nypa mig i armen. Jag vet inte hur många år jag ägnat åt att drömma om att bara få jobba med att skriva, och nu slår den in! Skriva copy, skriva blogg, skriva artiklar, skriva skönlitterärt. I love it!

*

Lägesrapport med mat osv:

Jag längtar också efter gruppträningspass och kommer absolut börja gå på min älskade streetdance på Sats igen så fort den kör igång för terminen. När jag har slutat på bibblan så kommer jag börja prova nya gruppträningspass igen, förhoppningsvis ett varje vecka. Den här veckan kommer jag få styrketräna fredag, lördag, söndag och skippa promenader ett par dagar (idag och i morgon) eftersom det bara blir för mycket och jag måste ta hand om mig också. Men jag försöker äta bra och hålla koll på att inte småäta medan jag flänger. Jag planerar att börja väga mig och ta måtten här igen varannan vecka i slutet av augusti. Kanske tidigare. Men även innan dess har jag många inlägg planerade om nyttiga mattips som jag har upptäckt, hälsa, att vara tjock osv. Så stay tuned, vet jag!

Annonser
Det här inlägget postades i inspiration. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Drömmig höst för mig!

  1. Fantasiresor skriver:

    Det är SÅ skönt att ha dig med i mini-team:et 🙂 Stort tack för länk och fina ord!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s