12 sprillans nya teckningar av mig!

Hurra, jag har lyckats få ordning på scannern, åtminstone tillfälligt! Därför kan jag så klart inte låta bli att bjuda på tolv sprillans nya teckningar. Färgåtergivningen är inte alltid hundraprocentig på vissa av dem. Jag har ritat med lite neonfärger på t ex hipstern så den är mycket ballare i verkligheten. Men ändå! Fler finns på instagramkontot jessicaritar samt facebooksidan En miljon ledsna flickor.

Kolla gärna det här inlägget – där berättar jag hur jag brukar göra när jag ritar!

Annonser
Det här inlägget postades i Teckningar. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till 12 sprillans nya teckningar av mig!

  1. Agneta skriver:

    Jättefina,jag vet att du kommer skriva om det men vad gör du på nya jobbet?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s