Matdagbok (och hurra!)

nyttig frukost

Idag har varit en väldigt spännande dag, nämligen första dagen på mitt nya halvtidsjobb som copywriter hos Sofia Zetterqvist! Det gick otroligt bra och var sjukt inspirerande. Efter att jag slutar på bibblan i mitten av september så kommer tillvaron bli helt ljuvlig (ännu mer än den redan är, gudbevars), det känner jag på mig!

Hursomhelst. Till frukost åt jag någon slags mischmasch? Hade inte så mycket hemma (typ mjölken slut så kunde inte äta gröt, inget bra till smoothie osv). Det blev turkisk lättyoghurt med lite havregryn, några nötter, mandlar, gojibär och pumpakärnor och kardemumma. Inte så gott som mina frukostar brukar vara men helt ok!

På förmiddagen åt jag ett äpple. Jag och Sofia åt sedan lunch på ett av mina favoritkaféer, som ligger precis där vi bodde innan flytten förra hösten. Nämligen Wilmer kaffebar. Kafét har helt _fantastisk_ inredning i mitt tycke, och supergod mat. Vi åt varsin sommartallrik idag, med jättegod potatissallad, lax, grönsaker osv! Jag köpte med mig en rawfoodboll därifrån som jag senare åt till mellis på eftermiddagen.

Till middag åt jag och Jens kebabspett med bulgursallad och fetaröra. Smarrigt även det!

På kvällen promenerade vi en timme i ganska rask takt. Skönt att temperaturen har sjunkit lite i Stockholm nu, från tropiskt jobbig till augustibehaglig.

Nu lyssnar jag på ”Folkets vind” med Cornelis, varvat med ”Blackstar” av David Bowie och pysslar med ett fanzine som jag och Jens ska göra! Hoppas att ni också har haft en härlig och glad dag.

Annonser
Det här inlägget postades i Matdagbok och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s