Mor ror far är rar och andra teckningar

Nu var det himla längesen jag visade teckningar här så jag tänkte köra ett gäng. Vi ska köpa ny scanner i augusti så då ska jag scanna alla teckningar jag ritat under sommaren. Tills dess: Håll tillgodo med en mix av lite äldre teckningar! Fler finns på min facebooksida En miljon ledsna flickor och ritkontot jessicaritar på instagram.

Här är cirka 60 ännu o-scannade teckningar. Mina finaste hittills tycker jag, men jag tycker alltid att mina senaste texter och teckningar är finast å andra sidan!

Annonser
Det här inlägget postades i Teckningar. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Mor ror far är rar och andra teckningar

 1. Du är bäst i hela världen på att rita och teckna och du är så på kornet att jag blir mållös. JUST precis så ÄR livet som du ritar och sätter text till. (Eller om du gör tvärtom…) Önskar mig en teckning (konsttryck?) av dig när jag fyller år om en månad.
  Kram och lycklig lördag önskas fr sö Dalsland

  • Jessica Johansson skriver:

   Men gud vad fint av dig Jeanette! Önska dig ett original i stället, de flesta är i A5 och kostar inte så mycket 🙂 kram!

 2. Agneta skriver:

  Jättefina,så mycket känslor i alla bilder. Njut av resan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s