BOOTCAMP på landet!

Hörni, jag smygvägde mig igår morse och jag har inte gått ner i vikt på ett tag nu. Det kanske var dumt att smygväga, inte enligt mitt nya tänk så att säga. Men nu gjorde jag det! En positiv nyhet var åtminstone att jag heller inte har gått upp i vikt. Jag har ju tränat ganska mycket så ev har jag byggt mer muskler också. Anyhow, efter Berlin ska vi vara lite på landet. Och min plan då är att köra lite bootcamp! Ingen hets eller extremt utan utifrån en peppande och positiv vinkel. Jag tänkte t ex köra något onlinepass på Sats varje dag (kanske en dag yoga online, en dag styrka, en dag dans osv) och promenera raskt en timme varje morgonnär jag vaknar.

Planen är också att prova massa goda sallader under tiden på landet! Jag har samlat på  mig hur mycket inspirerande recept som helst. På landet har jag en sak jag inte har annars: tid. Det är jobbigt att laga mat när det inte är ens eget hem (där jag vet var jag har allt och har koll på allt) men det får gå ändå. Jag har tänkt prova massa sallader och blogga om dem, så det kommer nog bli ganska inspirerande även på bloggen! Till middag brukar vi äta lite mer redig mat men då kan jag köra sallader till lunch tänkte jag.

Ett mini-bootcamp à la Jessica helt enkelt. Jag ser fram emot det här! Jag kommer så klart även rita och läsa massor men som sagt, tid är ingen bristvara just på landet! Någon som får lust att haka på? Jag tänker köra detta i ca två veckor, sen fortsätter jag så klart som vanligt.

Annonser
Det här inlägget postades i inspiration, Min hälsoresa. Bokmärk permalänken.

En kommentar till BOOTCAMP på landet!

  1. Lisa Eriksson skriver:

    Jättebra jobbat Jessica! Snyggt att du håller vikten under semestern. Oroa dig inte över att du inte ser nedgången än utan kom ihåg att det ju faktiskt brukar vara så, att vad du gör märks som mest några veckor senare. Så fortsätt med samma tänk, tro på och stötta dig själv så kommer du att fortsätta i helt rätt riktning och det är ju jättekul att det går så bra för dig. Stort fortsatt lycka till! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s