Jag testar gruppträningspass #7: Streetdance online

 

Jag testar olika gruppträningspass och ”recenserar” dem här i bloggen ur min högst personliga synvinkel. Jag tränar ju på Sats men är inte sponsrad av dem och kommer därför inte fokusera så mycket på att jag tränar just där. De flesta gymkedjor har nog liknande pass som de jag provar på. Det var längesen sist såg jag nu, i februari! Efter det har jag kört på med streetdance en gång i veckan och styrketräning tre gånger i veckan. Till hösten ser jag fram emot att prova massa fler pass!

Tidigare har jag testat AfHo (en blandning av house och afro), Pilates BallonlineträningStreetdance, Jazz och DanceAerobic. Flera av dem har jag ju testat massa gånger förut men inte inom detta projekt.

Pass: Streetdance online
Vad är det? Ett danspass online, som är ca 30 minuter långt. Man kör helt enkelt framför sin dator/padda à la Jane Fonda. Vill jag köra längre så brukar spola tillbaka halva passet när det är slut, så att det blir 45 minuter. Det gör jag oftast, faktiskt!
Fördelar: Själva onlinegrejen är ju toppen! Detta pass körde mamma och jag ute på deras land, sedan körde vi ett AfHo online direkt efter. På så sätt fick vi en timmes intensiv dans fast vi inte hade tillgång till något gym. Passet gjorde oss rejält svettiga, man fick verkligen upp pulsen och stämningen var glad!
Nackdelar: För mig var koreografin lite enkel. På de vanliga streetdance-pass jag brukar gå på är det ganska lång och ”svår” (på ett positivt sätt) koreografi. Det får tiden att gå fortare liksom och så är det kul och utmanande. Samtidigt fattar jag poängen med att ha ganska enkel koreografi på ett onlinepass!
Mina tankar: Jag kommer garanterat köra detta igen, det är ju perfekt att köra ett online-danspass följt av ett annat danspass, alternativt ett styrkepass online. Jag kommer köra detta och prova de olika onlineklasserna när vi är på landet och jag inte kommer ha möjlighet att ta mig till gymmet!

Någon mer som testat? Vilka pass tycker du jag borde prova?

Annonser
Det här inlägget postades i inspiration, Jessica testar gruppträning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s