Jag har fått nytt jobb!

Just nu och sedan några år tillbaka ser ju min tillvaro ut så här: Jobbar 50 procent på bibliotek, har den här bloggen, lärare på Forsbergs dagskola ibland (i olika former av skrivande och copy), lärare i Forsbergs distanskurs i copywriting, ritar, skriver skönlitterärt och ibland dyker andra uppdrag upp. Tidigare skrev jag också en del i tidningar (reportage, bokrecensioner osv) men det har jag inte gjort lika ofta senaste åren.

Nu kommer min tillvaro förändras en del eftersom jag har fått nytt jobb! Från den 1 augusti börjar jag jobba som copywriter på 50 procent hos Sofia Zetterqvist (som förutom att vara copywriter har resebloggen Fantasiresor). Mitt jobb kommer vara att vara copywriter med fokus på sociala medier och bloggar. Förutom att jag kommer ha en flexibel kontorsplats mitt i stan så kommer jag också ha möjlighet att styra mer själv över min tid. Jag jobbar för henne 20 timmar i veckan förstås, men kan sitta hemma ibland, på kontoret ibland osv. Eftersom jag är utbildad till det här jobbet och tycker det är så kul så tror jag också att jag kommer ha mer energi till mitt konstnärliga skapande.

Jag är kvar på bibblan till mitten av september och kommer alltså köra dubbelt i en och en halv månad men sen så! Det här känns otroligt spännande och kul. Givetvis fortsätter jag med Forsbergs och bloggen ändå. Men då kommer all min tid handla om att skriva och vara kreativ (jag betraktar även bloggen som någonting otroligt kreativt). Behöver jag säga att jag är hur glad som helst? Det var också anledningen till mitt lite kryptiska champagnefirande i början av veckan.

Glädje och fanfarer. Glad midsommar, hörni. Vädergudarna verkar tycka att midsommar är något som bör firas inomhus, åtminstone i Stockholm. Men ändå, hoppas ni får en fin dag! Själv ska jag städa varenda vrå av hemmet like NOW.

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Jag har fått nytt jobb!

 1. Agneta skriver:

  Å vad kul,lycka till!

 2. Carro skriver:

  Grattis till nya jobbet!

 3. Marina skriver:

  Grattis till jobbet! 😀

 4. Maria skriver:

  Grattis! Du har verkligen flyt nu.

 5. GRATTIS! Va kul 🙂

 6. Katarina skriver:

  Grattis!!! Superkul!!! *en virtuell high-five*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s