Dags för vägning och mått


Selfie på halvtidsjobbet. Därför var jag tvungen att göra den svartvit, ljuset här är inte på topp! 😀 

Ännu en gång har det blivit dags för vägning och mått!

Nu har jag gått ner totalt 14.1 kilo sen jag vägde som mest och 9.7 kilo sen början av februari!

Vikt: 87.8 kilo, alltså plus minus noll jämfört med för två veckor sen. Mer om mina reflektioner längre ner!

Startvikten var 101.9 kilo till mina 161.6 cm (jag touchade den vikten, 101.9, så sent som i augusti 2015).

Målvikten är tillsvidare ca 70 kilo.

Överarm: 34 cm, minus 1 cm sen sist. När jag började styrketräna i april 2015 var det 41 cm.

Lår: 59 cm, minus 1 cm sen sist. Startmåtten i april 2015 har jag inte registrerat men i början av 2016 var måttet 66 cm.

Rumpa: 110 cm, plus minus noll jämfört med två veckor sen. Startmåttet i april 2015 var 118 cm.

Midja: 105 cm, plus minus noll sen sist. Startmåttet i april 2015 var 117 cm.

Mående: Jag mår bra! Har varit väldigt trött men det släppte i början av den här veckan, så himla skönt!

Kommentar: Först blev jag väldigt besviken att det var plus minus noll. Men faktum är att det här är första gången jag inte har minus sen februari, så det får ändå vara okej. Jag har faktiskt känt mig lite lättare fysiskt så jag blev förvånad! Plus att jag för första gången på länge hade minus på flera av måtten, så antagligen har jag byggt muskler i stället under dessa två veckor. Inte illa!

Nu kan du följa min mat och träning dag för dag på instagramkontot @jessicasviktigamal, följ gärna!

Hur går det för er andra som kämpar?

Annonser
Det här inlägget postades i Vägning. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Dags för vägning och mått

  1. Agneta skriver:

    Ubersnygg bild.Du har nåt klassiskt vackert över dig.Trevlig helg!

  2. Katarina skriver:

    Jättebra med samma vikt och mindre mått! Det är säkert de nya musklerna som fått dig att känna dig piggare och lättare! Dessutom så är mer muskler så himla härligt – de ger dig möjlighet till roligare träning och ökad rörlighet i vardagen, mer energi, ökad förbränning även i vila, stärkt självförtroende (litegrann superkvinna), bättre sömn, mindre risk för ledsmärta mm. Grattis till resultatet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s