Jag tog helg på riktigt (för första gången på typ ett år)!

Den här bilden (en bit av vår vägg ovanför soffan) får symbolisera min helg, även om vi faktiskt inte alls har varit hemma. Tvärtemot vad jag hade tänkt så har jag haft 100 procent helg. Jag kan faktiskt inte minnas när det hände senast, antagligen förra sommaren. Alltså: Jag struntade i matdagbok, jag struntade i alla måsten och borden, jag lät till och med bloggen vila i en dag (igår) och har liksom kopplat bort det mesta. Förutom sociala medier, hehe, jag blir heller inte stressad av dem och har inget behov av att koppla bort dem. Tvärtom blir jag oftast alldeles nipprig av inspiration när jag scrollar mitt instagram-flöde.

Hursomhelst: Trots 100 procent semester så körde jag ett egenkomponerat träningspass på altanen på landet igår. Utöver det så har jag inte promenerat och ätit alldeles för mycket (dock inte sötsaker eller så, LUCKILY!) men i morgon är jag ju tillbaka på banan igen enligt den plan jag skrev om häromdagen. Jag har tillåtit mig att vara inomhus så mycket jag bara vill (jag hör till skaran som gillar att vara inomhus!). Jag har ritat MASSA teckningar, många timmar om dagen sen vi kom i förrgår eftermiddags. Så mycket har jag ritat att nacken är alldeles stel och ond men det går nog över om några dagar. Jag har också läst i ”Lollo”, Linna Johanssons roman. Och lyssnat på mängder av timmar med podcasts. Och babblat med Jens, sovit närhelst jag känt för det (flera gånger igår), kollat på halvdan film, ätit lax och kött och potatis och müsli (sockerfri, jag kollade noga!).

Det var så skönt att jag knappt kan tro att det är sant. Apropå mitt prestationsprinsessa-inlägg häromdagen så har jag SÅ lätt att aldrig någonsin tillåta mig att koppla av hundra procent. Det har jag gjort nu och nu är jag ju redo inför allt som komma skall i veckan. Hurra! Jag fortsätter ta lite helg resten av kvällen men på hemmaplan, med något avsnitt av Better call Saul och ännu mer babbel med Jens. I morgon bitti hägrar jobb igen och så ska jag så klart blogga om MASSA annat som jag har kommit på på landet. Men inte idag.

Hoppas ni också har fått lite helg!

Annonser
Det här inlägget postades i Personliga reflektioner. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Jag tog helg på riktigt (för första gången på typ ett år)!

  1. m skriver:

    Det låter nyttigt och viktigt att få släppa allt (inom de gränser man har, så klart) i några dagar. Just för motivationen och långsiktighetens skull 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s