Litet minus på vågen trots allt!


Selfie från tidigare i veckan.

Då var det dags för vägning och mått! Jag vägde mig förstås i morse men hann inte uppdatera då, så det får bli nu helt enkelt!

Nu har jag gått ner totalt 14.1 kilo sen jag vägde som mest och 9.7 kilo sen början av februari!

Vikt: 87.8 kilo, dvs minus 0.5 jämfört med för två veckor sen. När jag vägde mig för någon vecka sen så hade jag gått upp så jag känner mig ändå nöjd med detta!

Startvikten var 101.9 kilo till mina 161.6 cm (jag touchade den vikten, 101.9, så sent som i augusti 2015).
Målvikten är tillsvidare ca 70 kilo.

Överarm: 35 cm, plus-/minus noll sen sist och så har det sett ut ett tag. När jag började styrketräna i april 2015 var det 41 cm.

Lår: 60 cm, plus/minus noll. Startmåtten i april 2015 har jag inte registrerat men i början av 2016 var måttet 66 cm.

Rumpa: 110 cm, plus minus noll jämfört med två veckor sen. Startmåttet i april 2015 var 118 cm.

Midja: 105 cm, plus minus noll sen sist. Startmåttet i april 2015 var 117 cm.

Mående: Det är bra! Inflammationen i axeln är nästan borta och magen mår bättre jämfört med två veckor sen. Jag har känt mig lite pressad och stressad sista tiden men det där går ju alltid i perioder (apropå mitt prestationsprinsessa-inlägg igår liksom). Vi hade tänkt sticka till Jens mammas land i helgen men i skrivande stund öser regnet ner här så vi får väl se hur det blir med den saken!

Kommentar: Trots litet minus på två veckor så är jag glad att det ändå blev minus och inte plus! Jag har ett bra utgångsläge och ska fortsätta på samma sätt, men kanske minska lite på mellanmålen. Vi får se, jag vill inte minska för mycket för då finns ju risken att jag tröttnar. Underligt att måtten är oförändrade, men det ger sig nog! Det finns många ställen på min kropp som fett kan försvinna ifrån så det tas nog lite här och där helt enkelt. Många i min omgivning har börjat kommentera att de ser skillnad.

Nu kan du följa min mat och träning dag för dag på instagramkontot @jessicasviktigamal, följ gärna!

Annonser
Det här inlägget postades i Vägning. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Litet minus på vågen trots allt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s