Mat– och träningsdagbok för igår och idag

Då var det dags för gårdagens och dagens mat– och träningsdagbok! Igår gick sådär, men idag har gått alldeles strålande! Jag ska sluta lägga upp oskarpa bilder efter bästa förmåga här har jag bestämt och min telefon är ganska dålig. Men matdagbok blir det hursomhelst och den som vill se bilder kan kolla på min matdagbok på instagram, jessicasviktigamal. Hellre en bra bild än tre suddiga, är mitt nya motto! Allt för att göra bloggen så bra som möjligt för er som följer den.

IGÅR

Frukost: Frozen banana yoghurt med god topping
Mellanmål på förmiddagen: Mandlar och ett äpple.
Lunch: En härlig sallad med massa färgglada grönsaker och lite mozzarella.
Mellanmål på eftermiddagen: Mandlar och minimorötter (fast jag gillar riktiga morötter mycket mer, men det blev lite av en lösning i farten).
Middag: Jag var på examensmiddag för Forsbergseleverna (jag är ju lärare där då och då). Jag drack ingen alkohol men det var buffé och jag äter ALLTID för mycket på buffé, hur förberedd jag än är. Tur att det händer så exceptionellt sällan. Jag åt kyckling, matpaj och sallad.
Träning: Jag hade min vilodag igår, jag har det en dag i veckan. Brukar planera in så att det blir på en dag när jag ändå har jättemycket att göra!

IDAG

Frukost: Frozen banana yoghurt (snaaart ska jag börja variera mig igen!).
Mellanmål på förmiddagen: Ett äpple. Royal gala, alltså, jag älskar verkligen den sorten och köper bara den sedan många år tillbaka.
Lunch: Frukostmat! Turkisk lättyoghurt, kardemumma, några valnötter, melon osv. Supergott! Jag har äntligen lärt mig att inte ta för mycket när jag äter sådan här mat.
Mellanmål på eftermiddagen: Minimorötter och lite mandlar.
Middag: En helt fantastiskt god linsgryta toppad med fetaost. Älskar denna gryta, här är receptet!
Träning: En timmes hårt styrketräningspass på förmiddagen, så härligt att axeln inte gör ont längre! Och en kort promenad på eftermiddagen, kanske en halvtimme. Det var så varmt så jag klarade inte mer. Sen jobbade jag kväll i värmen.

Hur har det gått för er? Vägning i morgon för mig. Jag hade som sagt gått upp för en vecka sen så jag får vara lite beredd på att det inte blir något minus i morgon, men i så fall fortsätter jag bara på samma spår så kommer resultaten fortsätta nedåt!

 

Annonser
Det här inlägget postades i Matdagbok. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Mat– och träningsdagbok för igår och idag

  1. Tess skriver:

    Kul att se att det verkar flyta på så bra för dig! För mig har det också gått bra. Jag hade ju gått upp i vinter pga många anledningar. Men nu har jag verkligen hittat tillbaka till den mat och den mängd jag brukar äta och mår bra av. Så nu väger jag t om nåt kilo mindre än jag gjorde förra sommaren. Mitt mål var ju att åtminstone inte väga mer denna sommar än förra (jag hade nog inte kommit i vissa kläder från förra sommaren om jag legat kvar på den nya högre vikten jag hade i våras). Nu väger jag lite mindre och sommarkläderna från förra sommaren sitter löst och ledigt. Känns underbart och gör mig bara mer motiverad. Jag har fortfarande många kilo kvar att gå ner, men resten av kilona har jag ingen brådska med. Jag äter bra mat och vardagsmotionerar och fokuserar på att MÅ BRA. Nåt jag inte gjort på länge men nu är jag på god väg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s