Instagram x 3

Jag återkommer med matdagbok i morgon för jag är så himla himla trött idag och ska gå och lägga mig med omedelbar verkan. I morgon ska jag upp tidigt och styrketräna och fixa massor innan jag jobbar kväll. Så länge tänkte jag tipsa om att följa mina tre (!) instagram-konton och längst ner tipsar jag om mina favoritkonton på instagram just nu.

Mitt vanliga konto

På det här kontot publicerar jag min läsdagbok, teckningar och retro inredning. Ibland annat också, men oftast inte. Det kontot heter jessicaosv, följ gärna!

Mat – och träningsdagbok

Jag har ett konto där jag bara lägger upp all min mat och träning och en och annan selfie. Idag har jag inte hunnit lägga upp men har fotat flera av måltiderna och kommer lägga in dem i morgon. Det kontot heter jessicasviktigamal , precis som bloggen! Följ gärna.

Ritkontot 

Slutligen har jag också helt nyligen dragit igång ett instagramkonto för mina teckningar. Planen är att lägga upp några teckningar varje dag där, men jag är inte riktigt igång än. Det kontot heter jessicaritar, kolla gärna här. Jag har även min facebooksida En miljon ledsna flickor där jag i vanliga fall lägger upp en teckning om dagen men nu är scannern trasig och vi har inte haft råd med någon ny så det får komma igång igen framöver när vi har råd med en scanner helt enkelt. Men där finns ju över 400 teckningar att botanisera bland för den som vill!

Andra favoriter på instagram

esters_rester
beyoncebjorck
elinspringer

och typ hundratals till! Vilka gillar du på instagram?

 

Annonser
Det här inlägget postades i inspiration. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Instagram x 3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s