Solsken och melon

Här kommer mat– och träningsdagbok, det får bli det enda inlägget idag. Idag har jag ätit sjukt somrig mat hela dagen. Det har varit extremt varmt i Stockholm och jag har inte haft så mycket energi, så det fick bli frukostmat till middag. Gott ändå, så jag är jättenöjd med dagen!

Frukost: Frozen banana yoghurt.

Mellanmål på förmiddagen: En morot, ett äpple och ca 10 mandlar på jobbet.

Lunch: En härlig sallad med massa olika grönsaker, vattenmelon plus mozzarella.

Mellanmål på eftermiddagen: Några melonbitar, vi fick fint fikabesök från en av våra förra grannar. Hon var här för första gången sedan flytten i oktober. Så jag tog fram finservetterna som jag verkligen hushåller med för speciella tillfällen!

Middag: Turkisk lättyoghurt med melon, äpple, pumpakärnor, gojibär osv. Och kardemumma! Såå gott, jag skulle kunna äta frukostmat JÄMT men det går ju inte riktigt.

Motion: En timmes rask promenad i värmen på eftermiddagen och en hel del vardagsmotion.

Sjukt bra dag men nu får jag nog ta och köpa en solkräm så jag inte blir alldeles knallröd!

Annonser
Det här inlägget postades i Matdagbok. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Solsken och melon

  1. Läser din bok ”Thrillerliv” och bara dööör så vacker den är. Brutal, ärlig, svart och skör. Vilket språk du besitter människa ❤ NÄR kommer nästa?

    • Jessica Johansson skriver:

      Åh gud vad fint skrivet!! ❤ tusen tack! jag vet inte när nästa kommer, håller på med två romanprojekt. Men förlaget som gav ut min första bok finns inte längre så jag måste hitta ett nytt förlag osv. Det kan alltså dröja lite…! :/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s