Ljuvligheter av skilda slag

Vi har äntligen fått upp massa fina bilder i vardagsrummet, som jag har längtat. Vi är jättenöjda med de pastellgröna väggarna. Vi har mycket bilder, men till skillnad från i förra lägenheten så drunknar sakerna inte utan kommer till sin rätt tycker jag (och ja, jag är ett fan av hashtaggen #färgförfan på instagram, om någon tvekade, hihi). Jag låter bilder från hemmet illustrera det här inlägget men har också annat kul att berätta.

Idag har vi haft en riktig besöksdag. På morgonen promenerade jag med min vän Lisa och sedan gick jag och styrketränade för första gången på en och en halv vecka! Min extrema smärta i axeln har gjort att jag inte direkt känt mig peppad att träna men det börjar äntligen bli bättre. Jag körde ett benpass idag men gjorde också lite rörelseövningar för axeln med en sådan där lång pinne i trä. Jag är tillbaka på banan med träningen alltså! Det går nog inte att förvänta sig något minus på vågen på fredag, men jag är glad om vikten visar plus-/minus noll. Fast jag ska köra på som vanligt, så klart. Det är långt till fredag.

Efter detta åt jag gröt till lunch och sedan hälsade vi på Jens farmor. Hon är 91 år och alldeles underbar. Därefter var vi förbi Jens kompis som är konstnär och har världens ballaste hem fullt av tavlor (fast dessa bilder är från vårt hem). Och som om det inte vore nog var vi även och hälsade på en annan vän. Väldigt mysig och väldigt ledig dag.

Att landa hemma efter så mycket intryck och samtal är extra härligt när hemmet känns som en enda stor smällkaramell av inspiration. I morgon bitti ska jag styrketräna igen och så ska vi på något underligt ljudkonsverk-grejsimojs som Jens vill gå på. Jag tänkte köra matdagbok varje dag här under kommande vecka igen (med start i morgon). Dels eftersom jag vet att flera uppskattade det sist, och dels eftersom jag har slarvat lite med matfoton på instagram senaste dagarna (dock inte slarvat med själva maten, och det är ju huvudsaken). Det här kan bli ett sätt att komma igång med det igen.

Men nu blir det tidig sänggång. Ibland är det bästa jag vet att tillåta mig att lägga mig tidigt efter en lång och härlig dag. Jag har börjat läsa en roman som verkar bra, ”Före festen” heter den, av Sasa Stanisic. Vad läser ni?

Annonser
Det här inlägget postades i Inredning, Retro. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Ljuvligheter av skilda slag

  1. Kate skriver:

    Har just avslutat Århundradets kärlekskrig och påbörjat Den sista grisen. Den senare verkar initialt – irriterande nog – bättre…

  2. karin skriver:

    FASS. Om och om igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s