Nya bilder jämfört med gamla bilder på mig (skillnaden!)

Något jag roar mig med då och då är att jämföra och kolla på gamla bilder på mig själv. Jag känner en stor skillnad i kläder och styrka, benen bär mig liksom bättre. Det är en otrolig känsla. Men bildens makt talar också sitt tydliga språk. Även om min motivation är ganska konstant numera (om än inte matlagnings-inspirationen som sagt) så är det bra att försöka påminna mig om varför jag ska fortsätta på samma spår. Här kommer lite äldre och nya bilder på mig.

ÄLDRE BILDER:

Den här bilden är från när min vän Stephanie tog pressfotografier inför att min roman ”Thrillerliv” skulle ges ut 2013. Bilden är alltså ganska exakt tre år gammal.

Den här bilden är nog två år, från när jag pratade om min bok inför publik. Jag ser väldigt stor skillnad på armarna och händerna.

Det här är den pressbild som var längst bak i min debutroman. 1. Jag ler inte, numera känner jag mig gladare och därmed mer bekväm med att le på bild. Det har nog mycket med bloggen att göra också (på ett positivt sätt)! 2. Ansiktet är otroligt mycket rundare än det jag nu ser i spegeln. Även den här bilden är fotad av min vän Stephanie och tre år gammal.

Den här fruktansvärda bilden är två år gammal och fotad av Jens.  Skillnaden är slående.

Här pratar jag om min debutroman på Release  me på Kulturhuset. Jag ser otroligt stor skillnad på bland annat magen och ryggen.

NYARE BILDER

Den här bilden är någon månad gammal så sen dess har jag gått ner kanske 1.5 kilo till, men 1.5 kilo gör ju inte precis att man ser någon skillnad. Däremot ser jag otroligt stor skillnad på denna bild och de äldre.

Den här bilden är från idag när jag och Jens var på en regnig promenad på Söder innan vi gick på Forsbergs skolas examensutställning (missa den inte om du bor i Stockholm!). Sminket hade visst smetats ut lite (pga nämnda regn)  och det är lite svårt att se eftersom jag var svartklädd ändå men skillnaden är enorm tycker jag!

Som sagt, väldigt stor skillnad jämfört med de äldre bilderna. Bästa peppen!
En gång gjorde jag ett inlägg med bilder på mig när jag var smalare, också peppande att se även om jag nog blir mer peppad av bilderna när jag är större än nu.

Hur brukar du motivera dig själv?

Annonser
Det här inlägget postades i Foton på vägen, Min hälsoresa. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Nya bilder jämfört med gamla bilder på mig (skillnaden!)

 1. Jag mäter midjan nu i 21 dagar istf för att väga mig. Skriver upp all träning och har en gammal bild som jag tittar på då och då.
  GLAD fredag till dig och NU ska jag skriva ett önskemail till bibblan ang din bok 🙂

 2. mona skriver:

  ja a oj vilken skillnad ,plus du skiner upp mer nu

 3. MammaMia skriver:

  Vad härligt att se dessa bilder- du verkar må bra och det är viktigast… Gillar din blogg- keep up the good work!
  Ha en härlig helg!
  Kram MammaMia

 4. Nanna skriver:

  Du är faktiskt väldigt vacker på alla foton! Så slät hy och liksom stolt hållning.

  Det som jag tycker är störst skillnad på dina nyaste foton är dina ögon. Som om …Jag vet inte hur det bäst ska beskrivas….men det är som om DU syns mer i dina ögon nu. Som om du tittar mer nu.

  Det lät ju flummigt men du har verkligen förändrats. Hurra för dig!

 5. Anna skriver:

  Måste bara säga att jag tycker att du ser så mycket piggare och gladare ut på de nyaste bilderna! Du är så fin!
  Jag har börjat fota bilder på mig själv också för att kunna jämföra. Tittade i ett av mina barns album för ett tag sedan och såg bilder där jag var bra mycket tjockare än nu. Sedan känner jag på kläder att det börjar hända saker och bara det är peppande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s