Smycken av trasigt retroporslin

Det är så fint med smycken av retroporslin tycker jag. En av dem som sysslar med det är Mia Maria Lagerman. Under namnet Saved & remade (följ på instagram genom att klicka på länken!) skapar hon halsband, ringar och armband av sådant som annars skulle ha kastats. Hon samlar på sig trasiga tallrikar, koppar och skrivmaskiner och återvinner dem på det här kreativa sättet.

Jag har själv tre halsband av henne nu. Ett med Stig Lindbergs berså (ej med på bilden ovan) och så det blåa och det med damen på bilden. Ringen och det andra halsbandet är Jens. Jag älskar verkligen sådana här initiativ, särskilt när det också andas retro. Här hittar ni Mia Marias blogg Skärvor ger lycka.

Jag är inte sponsrad men ville bara tipsa ändå!

Annonser
Det här inlägget postades i inspiration, Retro. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s