Tavelvägg på gång + dag full av motion


Väggfärgen ihop med den knallgula lampan får mina ögon att förvandlas till hjärtan som i hjärt-ögon-emojin!

Idag har varit en typiskt härlig söndag. Dagen började med fiberhavregrynsgröt – fast nu tycker jag egentligen att det är mycket godare med en härlig smoothie eller frozen banana yoghurt till frukost, jag som alltid varit sådan grötis. Dock är det fortfarande gott att blanda upp andra frukostar med en redig gröttallrik, och det är ju kul att jag har upptäckt massa nytt! Sedan har jag översatt några av Jens dikter till engelska (thank god for google translate för vissa ord, alltså), skrivit listor, börjat plocka i ordning i lägenheten efter ommålningen, fixat och donat, promenerat en rask timme på Kungsholmsstrand, styrketränat med min vän Daniela, planerat veckan som kommer och så vidare.

Om det är något jag älskar att ha hemma så är det tavelväggar. När vi bodde i ettan så var väl typ hela väggarna en enda tavelvägg. Problemet med sådan extrem maximalism är ju bara att ingen ser vad man har på väggarna. Planen i nya lägenheten är att inte proppa den så full men att den ändå ska vara full av färg och inspiration – men förhoppningsvis på ett för sinnena mer hanterligt sätt. Jag provade att sätta upp lite prints idag med sådan där mönstrad tejp som finns på Granit och som inte förstör väggarna eller pappret (till skillnad från häftmassa). Det kommer bli så himla fint. Tanken är att ha vissa bilder tejpade med sådan tejp, andra inramade i fina ramar, ytterligare andra med pappersklämmor eller särskilda trälister. Det får komma successivt, den här väggen får helt enkelt växa fram och det här var provisoriskt.

Är fortfarande helt glad över de nya färgerna på väggarna och går runt hemma in AWE som man säger. I morgon är jag ”ledig” och ska tvätta, gå på streetdance, storstäda, beta av massa annat jobb, laga mat, fota till bloggen och kanske hinna läsa ut ”Anropa” av Malin Axelsson. På fredag är det vägning igen men som vanligt försöker jag bara köra på som vanligt och inte överdriva åt något i håll. Det känns bra, och får jag inget minus så är det ju faktiskt inte hela världen, med tanke på hur bra det har gått länge. Vi får se!

Hur mår ni?

Annonser
Det här inlägget postades i Inredning, Retro, Vardag. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Tavelvägg på gång + dag full av motion

  1. Mår bra tackar som frågar!
    Har vikt maj månad åt ökad löpning och att gå ner 5 av de sista 7 kilona. Kram fr sö Dalsland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s