Så blev väggarna (så sjukt fina)

Idag när vi kom hem från landet var det till nymålade väggar! Det blev så himla fint. Jag ska visa fler bilder sen när vi har ställt i ordning och börjat få upp saker på väggarna men här ser man hyfsat väl ändå. I sovrummet valde vi färgen Sjösmaragd från Jotun lady (jag är inte sponsrad, might I add!). En mörk och stark färg. Resultatet blev över all förväntan.

I vardagsrummet är väggarna nu ljust pastellgröna. Det är svårt att fånga färgen på bild nu när väggarna är tomma men jag tror den kommer mer till sin rätt när vi börjar få upp hyllor, tavlor och prints. Och gardiner. I morgon blir det en rejäl storstädning och sedan kommer vi successivt börja sätta upp saker på väggarna. Äntligen, efter ett halvår i lägenheten!

Annonser
Det här inlägget postades i inspiration, Retro. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Så blev väggarna (så sjukt fina)

  1. malin skriver:

    gud så snygg färg !! blev ju jätte fint . nu blev jag sugen på måla om!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s