Jag, idag – nyklippt och allt!

Jag är nyklippt och har nyslingat hår. Blev så himla nöjd så jag kände mig tvungen att visa en bild! Har också mitt superfina nya halsband som jag köpte på Färgfabrikens helt fantastiska designmarknad i helgen!

Här hade halsbandet visst åkt åt sidan, haha! Härliga turkosa vårskor har jag också. Idag har varit en underbar dag med just frisörbesöket, massage hos en bekant, morgonfika med inspirerande konstnären Lisa Rinnevuo och en vegansallad från Sally Voltaire och systrar till lunch. Och i kväll blir det streetdance. Jag skulle kunna vänja mig vid sådana här lyxdagar, hihi.

Annonser
Det här inlägget postades i Foton på vägen, Min hälsoresa. Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Jag, idag – nyklippt och allt!

 1. M skriver:

  Jag måste säga, du har en helt annan ”lyster” nu, jämfört med äldre bilder på dig. Du ser superfräsch ut!

 2. Catarina skriver:

  Den frisyren var riktigt nice! Tänk vad mycket det gör för humöret med ett uppfriskande klipp :).

 3. Amanda skriver:

  Du ser så snygg ut! Har följt din blogg (och podcast) sedan i höstas och älskar den. Du skriver bra och ärligt, jag tycker att din blogg ger en perfekt blandning av inspo, pepp och eftertanke 🙂

 4. Sara skriver:

  Du ser jättefin ut. Hoppas verkligen att du förstår det och känner dig stolt. Jag är imponerad av alla dina kloka ord. Kramar

  • Jessica Johansson skriver:

   Åh TACK! ❤ jag känner mig mycket finare men typ tjugo gånger om dagen slås jag fortfarande av att jag inte alls är så fin. Suck, det där med självbild alltså! Men jag försöker fortsätta i samma spår dag för dag och tänka att min kropp nog i alla fall är mycket finare på insidan nu. 🙂

 5. Lena skriver:

  Jättefin! Du ser hälsosam och fräsch ut! Pigg och glad med glimten i ögat. Ditt inre speglar ditt yttre perfekt. Kram!

 6. Marianne skriver:

  Snygging! Rakt av!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s