På gång


Tänk att vissa bilder blir så mycket finare i svartvitt!

Jag tycker om att på söndagkvällen sitta och tänka igenom veckan som komma skall. Skriva upp i kalendern vilka dagar och tider jag ska styrketräna (superbra tips, att boka in det som om det vore ett möte, man respekterar tiden mer då och kommer iväg!). Fundera på vilka maträtter jag eventuellt vill prova på, och numera även frukostar. Titta på allt jag ska göra och fundera på när det kan finnas tid till att skapa/läsa osv, sådant som är viktigt för mig.

I veckan som kommer händer massor, mest roliga saker. Dels har jag ju halvtidsjobbet som rullar på på 50 procent. Sen har jag hittat olika goda sallader jag har tänkt prova i veckan. Och så ska jag hålla i kvällskurs på tisdag, matlag på torsdag, tyvärr jobba på lördagen. På lördag kväll ska jag sitta på en nattmarknad med mina teckningar, det blir kul! Jag är ledig nu från halvtidsjobbet varje måndag så i morgon har jag världens härligaste dag. Fika med Lisa Rinnevuo, klippa och slinga håret, gå på mitt favorit-dans-pass osv. Och så vill jag gärna hinna producera lite kylskåpsmagneter och sådant till lördagens nattmarknad. Jag har även lagt in lite tid till bloggplanering under veckan.

Det är kul att ha mycket men jag försöker också ha en vag planering för maten så att det inte ska behöva uppstå snabba lösningar och så. Idag har det blivit lite knasigt med maten, ungefär som jag skrev om häromdagen. Jag har inte ätit någonting onyttigt direkt, men bara lite fel vilket gjort att jag sitter och är hungrig nu på kvällen. Om maten gått som den ska är jag aldrig hungrig på kvällarna (nästan). Bara för att det har gått bra ett tag nu så får jag inte ta det för givet. Det kommer inte gratis och går inte på räls. Jag måste vara medveten om precis allt jag stoppar i min mun, utan att för den sakens skull ha mat-ångest eller så. Och på fredag är det dags för vägning. Jag försöker hålla mig lite kall inför det, vet ju att jag är på väg åt rätt håll med sju minuskilo sen februari och elva totalt.

Men nu blir det lite Breaking bad, hörni. Jag ser även fram emot en fantastisk bloggvecka, har massa inlägg jag vill skriva men har haft lite låg energi den här veckan och då får de ”stora” bloggidéerna vänta några dagar. Men nu är jag på gång!

Hur har ni det?

Annonser
Det här inlägget postades i inspiration. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till På gång

  1. Agneta skriver:

    Våren är här och jag mår jättebra. Jag och min man har hittat tillbaka till varann och bestämt att vi ska fortsätta ihop. Så det kan bli.Livet är härligt. Ha en bra vecka vackra människa,kram.

  2. Madde skriver:

    När jag såg bilden på dig här, måste jag säga vilken skillnad. Du verkar må så mycket bättre och det lyser igenom så mycket på den bilden.

  3. Vädret stör en smula. Iskall vind på tvären med regn som spikar. Men men… pw 6 k, cyklat 6 km och sprungit 8 km inkl 8 backar 🙂 Nu blossar kinderna vill jag lova. TACK för din fina blogg – du inspirerar.

  4. cecilia skriver:

    Håller med kommentaren, fotot på dig är verkligen talande, du ser så stark och glad ut. Jag kämpar också på med kosten, motionen och allt annat 🙂 och jag tänkte höra med dig – hur gör du med mellis på kvällen? Min akilleshäl är ju socker – chocklad, godis dvs. Jag har inte socker i annat som kaffe eller köper mycket färdigmat eller äter sylt och sånt. Men det är just godis/choklad till fikat på kvällen (ibland eftermiddagen!) som är svårt att ändra…jag jobbar och pluggar samtidigt och sitter ofta till sent på kvällen och då är det SÅ gott och liksom en belöning att ha choklad och te/kaffe… känner inte direkt för ett ägg då kan man säga 🙂 jag äter ibland nötter men det blir ju så lite med typ 5-10 nötter och ofta äter jag mer och då blir det väl lite många kalorier…har du några tips? Jag kan inte gå o lägga mig vid 9-10 som jag vet man borde och vissa gör för att inte äta sent :/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s