Inspirerande klipp med Paulún

Idag såg jag ett inspirerande klipp med Paulún, från Nyhetsmorgon. Han pratar om att det inte funkar att banta, och att det är mycket mer effektivt och smartare att börja äta bra mat helt enkelt. Och plocka bort sockret. Min utopi (jo, jag gillar ju utopier) är att dieterna sakta ska försvinna och att vi lika ofta ska se tjocka som smala kroppar på bild i det offentliga, och så vidare. Hursomhelst, bra klipp! Se det här.

För övrigt har jag haft en helt galet inspirerande dag med besök både på Färgfabrikens designmarknad (den är i morgon också!) och Litteraturmässan på Kulturhuset. Jag hittade så otroligt fina prints och smycken på designmarknaden. Tänkte visa lite bilder här i bloggen på dem och annat fint jag hittat på sistone inom ett par dagar.

Annonser
Det här inlägget postades i inspiration. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s