Mina allra finaste illustrationer (om jag får säga det själv)

Jag sitter och förbereder inför den workshop jag snart ska iväg på (som jag nämnde här igår), alldeles darrig i kroppen efter ett hårt styrkepass nu på morgonen. Med fokus på ben. Hej-bo-på-tre-trappor-utan-hiss-vi-får-det-jobbigt-tillsammans-i-några-dagar! Anyhow, jag sitter och funderar på vilka illustrationer jag kanske ska göra prints av – det får bli några i taget förstås. Jag bläddrar bland mina hundratals illustrationer och känner att dessa är jag allra mest nöjd med!

Följ gärna mina illustrationer – en om dagen forever and ever – på facebooksidan En miljon ledsna flickor.

 

Annonser
Det här inlägget postades i Teckningar. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Mina allra finaste illustrationer (om jag får säga det själv)

  1. karin skriver:

    Jag är så nyfiken på var du får din inspiration ifrån till dina illustartioner. Jag anar alltid en viss svärta. Det tilltalar mig. Men du känns så levande och glad och framåt. Så sprudlande och bubblande. Är det bara en fasad? Eller har du många lager att ta ifrån? Är det dig själv eller omgivningen du inspireras av?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s