Retropiff och fix hemma

Idag har jag varit hemma hela dagen och passat på att piffa, flytta om, fixa, damma, vika tvätt och sådant där som kräver lite extra energi för min del. Jag har funderat på att jag snart inte kommer kunna ha många av mina kläder – pga det oerhört lyxigt ljuvliga problemet att de kommer vara för stora för mig. Än så länge är det dock bara en träningstopp och en klänning som är alldeles för stora. Resten kan jag nog ha resten av våren utan att det ser fånigt ut. Femtopia brukar ju ordna tjockloppisar ibland (till exempel nu på lördag) och om de har en sådan till hösten kanske det blir lagom för mig att stå och sälja mina urvuxna (fast tvärtom) kläder där. Om jag kan hålla mig tills dess, annars kommer jag successivt byta bort och sälja dem i diverse Facebookgrupper. Hursomhelst så hänger vissa av dem på så här tjusiga retrogalgar!

Att flytta om, plocka fram nytt (ananasen i guld är från H&M Home, jag köpte den på en mini-shopping-runda häromveckan) är så himla kul. Att damma varenda pryl och fundera på vad som passar fint ihop och bildar spännande kontraster.

Just nu ser jag fram emot att vi ganska snart kommer kunna få målat i vardagsrummet. Det blir en ljust grön nyans. Därefter ser jag ännu mer fram emot att få upp lite hyllor, tavlor och prints. Så länge piffar jag så gott det går. Jag tänker alltid att den lilla runda damen med knut är min lillasyster, förut hade jag alltid knut och på sommaren får jag massa fräknar!

Du som gillar retro inredning får gärna följa mitt vanliga instagramkonto jessicaosv. Du som är mer intresserad av hälsa och kost och min viktresa kan följa mitt andra – jessicasviktigamal. Nu blir det ett danspass!

Annonser
Det här inlägget postades i Inredning, inspiration, Retro. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s