Vår-rabatt på alla illustrationer – tills på fredag!

Jag kör en vårrabatt på alla mina teckningar till och med fredag, sen kommer jag höja priserna en del och strukturera upp detta lite mer. Det är ju på så sjukt liten nivå men ja – jag har som alltid stora planer för framtiden!

100 kronor rabatt lägger jag på alla teckningar till och med fredag. De flesta är i A5, men vissa i A4. Vill du köpa en teckning eller veta pris eller så – mejla mig på jessicajohansson85@gmail.com eller via facebooksidan En miljon ledsna flickor. Det finns hundratals att välja bland. De blir ett superfint inslag i din tavelvägg eller lite varstans i hemmet!

Viktigt PS: Era kommentarer gör mig överlycklig och skänker mig så mycket glädje! Både när ni delar med er av egna erfarenheter och tipsar om recept osv. Jag försöker hinna svara ikapp på alla numera, tänkte sätta mig med det as we speak faktiskt. Oavsett så är jag oändligt tacksam för varenda kommentar.

Annonser
Det här inlägget postades i inspiration, Teckningar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s