Mina påskplaner

Påsken är en så mysig högtid tycker jag. Dels för att den inte kräver så mycket – det gör inget om man inte går all in. Det är vårkänslor i luften och kravlösheten i påsken gör att jag gillar den lite extra mycket. Vissa år fyller jag dessutom år på påsk (dock inte i år), vilket gör att jag alltid lite extra har associerat den med någonting väldigt positivt.

Planerna är att träna flera dagar i sträck. Inte optimalt men jag har inte haft tid för styrketräning på några dagar nu (pga massa jobb och annat) och vill gärna köra mina pass varje vecka. Idag tog jag och Jens en långpromenad på Söder. Även om det blåste lite kallt så fanns något vårligt i luften. Min vinterjacka börjar bli alldeles för stor så det passar fint att snart få byta till vårjackan.

I morgon kommer Jens mamma och syster hit och äter middag och firar hans födelsedag i efterskott. På lördag ska vi kanske på påskmiddag hos Jens pappa. Förutom det planerar jag att läsa härliga böcker (bokhögen är hööög just nu), promenera, planera inredning (gör man inte alltid det? för dig som inte redan sett hur vi bor, kolla kategori inredning eller retro här i bloggen eller mitt vanliga instagram-konto jessicaosv). Kanske jobba ikapp lite men utan press. Jag vill också hinna ha långa stunder då jag bara ritar och lyssnar på podcasts.

I morgon börjar också min prova-nya-frukostar-vecka, då jag ska prova en ny frukost varje dag i en vecka. Jag kommer berätta här hur det går men också på det särskilda instagram-konto där jag lägger ut all min mat och träning (oftast – när jag inte glömmer att fota!) – jessicasviktigamal. Det kommer bli riktigt smarriga frukostar tror jag. Och nyttiga, förstås!

Vad har ni för påskplaner?

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Mina påskplaner

  1. Tessa i höghuset skriver:

    Påskplaner i form av resa till landet och släkt på två olika ställen, hoppas få tid till lite lugn också.

    Har ett frukosttips och det är att koka gröt på en blandning av musli och havregryn. Ett lätt sätt att variera gröt, blir jättegott, sen får du väl välja en musli som är bra och passar det du mår bra av att äta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s