Idag kom jag i ett plagg för första gången på tre år

Jag har massa kläder som jag inte har vågat prova på länge nu. Är ju så rädd att de fortfarande inte ska passa. Det är ingen peppig känsla att försöka klämma sig i ett par tajts eller en tunika, och sedan under tystnad resignera och slänga ner dem i byrålådan eller hänga in på galgen igen. Men i morse tänkte jag: Äsch, nu testar jag. Plockade fram ett par tajts (sådana där i tjockt material så att de är lite som halv-byxor typ) i storlek L och gled i dem. Jo, precis, jag kunde nämligen ha dem igen för första gången på kanske tre år (minst).


Jag tyckte att den här teckningen passade här, med citat av Patti Smith. Följ gärna mina teckningar på facebooksidan En miljon ledsna flickor. Där publicerar jag en varje dag!

Nöjd ställde jag mig framför spegeln och bara gapade. Jag ser fram emot många fler sådana här ögonblick framöver, och självklart får ni följa med på resan även i fortsättningen. En till grej jag har lagt märke till senaste dagarna är hur himla pigg jag är hela tiden. Jag har tänkt att det kanske är ljuset (och det är det nog, också) men sen kom jag på: Jag käkar ju inte massa pasta och bröd längre som slöar ner min skalle. Jag älskar att vara skarp i huvudet, det är även därför jag inte dricker alkohol (typ aldrig). Och nu är jag skarp for real!

Vilken glädje, hörni. Följ gärna min mat och träning dag för dag på instagram-kontot jessicasviktigamal. Mycket att följa, i know, men jag vet att många är nyfikna på hur det går för mig och där finns svaret i realtid, hihi.

Annonser
Det här inlägget postades i Min hälsoresa. Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Idag kom jag i ett plagg för första gången på tre år

 1. Petra skriver:

  Du strålar!

 2. Emma skriver:

  Wow grattis!
  Håller med om skärpan, love it.
  Och vilken fin bild på dig!

  • Jessica Johansson skriver:

   Åh tack! 😀 Ja visst är det härligt att vara skarp jämt. Det ger så mycket livsglädje tycker jag, på något vis.

 3. karin skriver:

  Med risk för att låta tjatig. Jag måste bara återigen säga att du är så jäkla snygg. Och nu strålar du som vårsolen själv. Om jag vore singel skulle jag allt försöka haffa dig på ett eller annat sätt.

  • Jessica Johansson skriver:

   Åh det kan väl aldrig bli tjatigt att få höra att man är snygg. 😉 tusen tack, Karin, för dina fina ord!

 4. moa skriver:

  Så härligt och ren inspiration!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s