Jag, idag (visst ser man skillnad)

Den här bilden tog Jens på mig nyss. Visserligen är den tagen lite ovanifrån eftersom han är lite längre än mig, men det är ju å andra sidan alla bilder i bloggen typ så det blir samma sak till slut. Visst ser man skillnad på mig nu? Wiiihoo! Jag har börjat se skillnad i spegeln, att jag ser lite mindre ut, och känner skillnad på kläderna. Äntligen! Du som följt min blogg länge vet hur mycket jag har kämpat med maten och träningen och  nu äntligen börjar resultaten komma. Det känns fantastiskt, ibland får jag nästan nypa mig i armen och bara fortsätta på samma spår. För än är det ju en lång väg kvar, faktiskt. På fredag är det vägning men jag försöker hålla mig lugn och köra på som innan.

Idag är också första gången på två veckor som jag kunnat träna, eftersom jag varit sjuk. Jag och min vän Daniela körde ett styrketräningspass med fokus på ben. Så skönt att känna blodcirkulationen kicka igång igen (ok, lite jobbigt också, hehe). Och i morgon är det dags för mitt älskade streetdance-pass. I veckan som kommer hinner jag inte prova något nytt gruppträningspass, så det får jag börja med veckan därpå. Men här går det att läsa om de pass jag provat tidigare i år.

Hur mår ni idag?

KENT-KÄRLEK: För att jag älskar Kent så tipsar jag nu helt osponsrat om en kent-låt varje dag fram tills deras sista skiva släpps den 20 maj. Dagens låt är ”Ensammast i Sverige” från skivan ”Tillbaka till samtiden”. Lyssna här på Spotify! Citat ur låten: ”Jag har ett foto någonstans / Där vi är drottningar och kungar / Nu ligger bilder överallt / där gamla ansikten är unga / Och jag har letat som besatt / efter känslor som är försvunna / Och det har varit en lång, lång natt / men jag är glad att mina tårar / är behärskade och lugna”

 

Annonser
Det här inlägget postades i inspiration, Min hälsoresa. Bokmärk permalänken.

20 kommentarer till Jag, idag (visst ser man skillnad)

 1. Catarina skriver:

  Stor förändring faktiskt! Härligt när resultaten börjar visa sig rent visuellt (för ja, det ger en extra motivationskick när spegelbilden plötsligt ser annorlunda ut). Att känna skillnad i kläder och uppleva den där ”powerkänslan” är magiskt. Lycka till vidare, vi följer dig troget och hejar på framför våra skärmar!

  • Jessica Johansson skriver:

   Åh, vilken fin och omtänksam kommentar, Catarina. Tack! Ja det ger sjukt mycket motivation när resultaten kommer. Och framförallt en känsla av att jag faktiskt kan klara det här. Jag SKA klara det med hjälp av lustfylld inställning i stället för negativ 🙂 kram!

 2. karin skriver:

  Man ser stor skillnad.

 3. Anna skriver:

  Jaaaa, stor skillnad! Det var ett tag sedan jag var här inne varför jag ser det direkt! Kul och vad söt du är på fotot!

 4. Lisa Eriksson skriver:

  Hej Jessica! Ja man ser verkligen skillnad, du ser såå fin ut och också strålar du 🙂 Fortsätt ta hand om dig och njut av din nya livsstil! Kram

 5. Sandra Blom skriver:

  Hej! Ja, verkligen, du är jättefin;) Allt handlar ju om att vara lycklig i sig själv och ha en sund livsstil, sen om du skulle väga några kilon mer och fortfarande vara nöjd själv och må bra, vad gör väl det. Fortsätt dock jobba mot ditt mål, vet att du kan! Låt det ta tid om du behöver tid, kommer vara så värt det i slutändan. Kom ihåg bara, hellre en helt förändrad livsstil än bara en quick fix!:D

  • Jessica Johansson skriver:

   Ja du har så klart rätt, jag ska absolut låta det ta tid. 🙂 Tack för din fina kommentar!

 6. Madde skriver:

  Det är stor skillnad. Syns mycket i ansiktet, men även runt magen. Grattis!!

 7. Agneta skriver:

  Ja absolut, jag är så glad att det går bra för dig !

 8. Nora skriver:

  Jag brukar aldrig kommentera bloggar men det känns som det behövs en liten kommentar nu. Ville bara säga att du är himla stark och duktig 🙂

  • Jessica Johansson skriver:

   Åh vad fint att du tog dig tid att kommentera, det betyder verkligen massor. Jag blir alldeles glad!

 9. Emma skriver:

  JA man ser skillnad! Wow! Du är jättefin! Ser sund ut! Kram och lycka till med att skippa läsken. Det fixar du galant! Kram!

 10. AC skriver:

  Åh vad roligt att det går bra och att det känns bra för dig! Man ser verkligen skillnad. Jag har också skippat lightläsken nu sedan en tid tillbaka. Svårt i början, men dricker mer vatten än förut ofta med citron eller gurka och i fina glas. För mig har nyckeln (hittils) varit att verkligen försöka TÄNKA att jag gillar vatten lika mycket som läsk. Lura mig själv. Nu har jag för första gången börjat njuta av vatten till maten. 🙂

  Fortsatt lycka till med träning och maten, jag är övertygad om att du kommer nå alla dina mål!! Jag hejar och följer dig bakom skärmen!! Du är otrolig!

  • Jessica Johansson skriver:

   Hej och vad fin kommentar! jaa alltså det där med lightläsk tror jag är sjukt mycket psykiskt. Man är van vid att häva i sig gift hela dagarna helt enkelt, hehe. Jag tycker redan det känns lite svårt att vara utan men försöker tänka att även det kommer gå över. Jag ska försöka lura mig själv som du skriver. Och bubbelvatten med granatäpplesmak eller mangosmak eller så, det är ju egentligen så himla gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s