Får det lov att vara en illustration eller två?

Snart kommer jag höja priserna på mina illustrationer av olika skäl. Den som vill kan alltså passa på att köpa en eller två redan nu! Ett tips är att kolla även på de äldre på min facebooksida. När man bara scrollar neråt syns bara höjdpunkterna på Facebook men om man öppnar en illustration så att den blir stor, och därifrån bläddrar till nästa och nästa, så ser man alla. Om man vill kan man då scrolla åt vänster i stället för höger, så ser man de äldre bilderna.

Mina färgklickar till illustrationer blir ett fint inslag på din tavelvägg i vardagsrummet, något att fästa blicken på i vardagsrummet, en enkel påminnelse ovanför matbordet eller varför inte på nattduksbordet? Kolla gärna här – på facebooksidan En miljon ledsna flickor – där har jag länge publicerat en varje dag (och kommer förstås fortsätta med det).

För information, priser osv får du gärna skicka ett meddelande via facebooksidan eller mejla mig på jessicajohansson85@gmail.com

Annonser
Det här inlägget postades i inspiration, Teckningar. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Får det lov att vara en illustration eller två?

  1. Ann skriver:

    Vad kostar dem?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s