Det bidde inget London för mig den här gången


Bild från dagens mellanmål, snodd från min egen instagram jessicasviktigamal, där jag lägger upp all min mat och träning numera.

Jag är supersjuk och var faktiskt hos läkaren igår.
Det är så läskigt med läkarbesök. Man bara håller i sig i stolskanten i väntan på dödsdomen. Eller inte man, men jag gör så.
Alla de där klockorna som tickar så högt. De där timmarna i väntrummet som liksom går utan att man förmår fylla dem med någonting vettigt.
Eftersom jag tycker att det är läskigt med läkarbesök och eftersom jag mår otroligt dåligt fysiskt just nu, så hade jag åtminstone Jens som sällskap.
Det blev ingen dödsdom igår, tack och lov. Däremot fick jag reda på att jag har antingen influensan eller bakterie. Och blev starkt avrådd från att ge mig ut och resa. Jag avvaktade ändå till idag, i hopp om att mirakulöst må bättre. Så var inte fallet, snarare tvärtom.
Jag ska bespara er högarna av näsdukar och det uppsvällda sjukdomsansiktet. Summa summarum så blir jag hemma från London.
Det är svårt att inte äta för mycket för mig när jag är hemma så här. Jag har lyckats ganska väl idag men i morgon ska jag försöka ännu lite till.
Så: Inget London, jag fick hoppa av. Det går ju inte att smitta ner alla på planet om det är influensan. Och att gå runt supersjuk i London utan energi – det känns inte heller så härligt. Det kommer fler tillfällen, dock!

Dagen har gått idag. Jag har ömsom vilat, ömsom gråtit en tår över att det inte blev något med London. Ömsom plockat i diskmaskinen, eller ur. Ömsom lyssnat på podcasts och läst André Breton och kollat på Blacklist och sovit. Och lagat kikärtspasta med köttfärssås till middag och hängt flera timmar på instagram. Och köpt det här printet i storlek 60×40 cm:

Köp den du också, om du vill (ej sponsrad, dock!).

Nu ska jag sova lite till och hoppas att sjukdomen flyger all världens väg snart!

Hoppas att ni är friska och mår bra. Vad har ni ätit till middag (sånt är alltid så spännande tycker jag! obs ej ironi)?

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Det bidde inget London för mig den här gången

 1. Ann skriver:

  Åh vilket fint print! Gillar massor. Vad tråkigt att resan ej blev av, men å andra sidan tänk om du åkt och blivit sämre, inte kul att ligga på ett hotellrum med influensan, det brukar ta en tid innan den är över. Kry på dig!! Tänkte fråga vad du tycker kikärtspasta eller bönpasta vilken smakar mest lik vanlig? Har ej testat någon utav dem men är sugen på att göra.

  • Jessica Johansson skriver:

   Ja visst är det superfint, detta print! Ser fram emot att få hänga det på vår planerade tavelvägg ovanför soffan när vi har målat om så småningom. Jag älskar kikärtspasta och är ganska trött på bönpasta. Bönpasta innehåller färre kolhydrater men kikärtor innehåller ju nyttigare kolhydrater än t.ex vanlig pasta så jag tycker kikärtspasta är ett bra alternativ och jag försöker att alltid bara ta en portion och inte två och inte alltför stor portion. Kikärtspasta är dock väldigt dyrt men man kan ju äta det någon gång ibland. 🙂

 2. Maria skriver:

  Va tråkigt men London finns ju kvar så kanske lite längre fram i vår kan det bli av att du reser. Verkar som ditt immunförsvar inte är på topp men förhoppningsvis blir det bättre när värmen kommer.

  • Jessica Johansson skriver:

   Tack, ja vi planerar att resa längre fram i vår och får bo hos vänner då så det kommer nog bli av 🙂 nej jag vet inte vad det är för fel på mitt immunförsvar men nu skiner solen åtminstone!

 3. Lisa Eriksson skriver:

  Ta hand om dig Jessica!! och passa på att göra det bästa av sjukdomstiden istället.. mys, tänd ljus, läs böcker du gillar.. skriv på din egen roman om du orkar.. ställ upp nya livsmål, dröm om framtiden.. kanske måla eller skriva dikter, använd tiden till att reflektera över sånt som inte hinns med annars. London finns kvar och som du skrev är det ändå inte särskilt kul om man är sjuk och inget orkar. Hursomhelst, ta hand om dig och gör det bästa av stunden! Så sjukt stolt över dig btw och alla framsteg du gjort på sista tiden och dina nya insikter. Så kul att se och jag blir så glad för din skull! Ta hand om dig och fortsätt framåt du kan allt du vill! Kram

  • Jessica Johansson skriver:

   Tack för din otroligt fina kommentar, vad glad jag blir! Jag försöker göra det bästa, absolut. Skriva eller rita orkar jag inte just nu men däremot har jag läst lite, kollat på serier, skrivit önskelistor med alla prints jag vill ha (haha) och så. Åh vad fint att du är stolt, jag är ganska stolt själv men bara ibland. 😉 kram!

 4. Agneta skriver:

  FörsommarLondon är trevligare ialla fall, fortfarande rätt så kallt här.Krya på.Kram

  • Jessica Johansson skriver:

   Tack fina Agneta! ❤ jag fick precis reda på att jag och Jens får bo gratis hos en vän till mig som bor i london så det känns lite bättre 🙂

 5. karin skriver:

  Friskhetskramar. Du har ändå lyckats med så otroligt mycket under den tid jag läst din blogg att detta kommer i skymundan

  • Jessica Johansson skriver:

   Tusen tack, vad fint skrivet! ❤ ja jag är riktigt stolt över mig själv. klickade på "den här dagen" på fb och såg en bild på mig från exakt ett år sedan, och jag såg verkligen skillnaden. Sådant peppar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s