Dessa bloggar gillar jag att följa

Idag tänkte jag tipsa om några bloggar jag följer.

Underbara Claras blogg har jag läst så länge jag kan minnas. Jag älskar blandningen mellan personligt/vardagligt, feministiskt, inredning, inspiration, pyssel, debattinlägg osv. Jag missar aldrig ett inlägg.

Även Bokhora har jag följt så länge jag kan minnas, alltså i många många år. Kanske nästan sen starten. Man kan alltid hitta tips och inspiration till litteratur där, kolla själv.

Beata går på Forsbergs (där jag ju är lärare då och då). Jag gillar verkligen hennes estetik och läser hennes blogg med jämna mellanrum. Boklistan med feministiska boktips är fantastisk. Kolla själv!

Jag brukar också följa Anja Forsnors blogg efter att jag intervjuade henne i min podcast i december. Jag tycker att hon förmedlar ett sunt förhållande till mat och kommer med mycket inspiration. Här är Anjas blogg.

Lady Dahmer har jag tipsat om tidigare. Jag läser inte alla hennes inlägg men många av dem! Hon är en viktig röst. Hon behövs. Följ henne du också.

Min fantastiska vän Karin har en blogg som uppdateras väldigt sällan. Men det är värt väntan, för hon lägger ut originella poetiska texter där. Jag har så länge velat att hon ska skicka in sina texter till förlag. Tills dess får vi läsa dem på bloggen kaarin, kolla här!

Och så kan jag så klart inte låta bli att tipsa om Gatuduvan. Poesi, konst, dikter, tavlor. Kolla själv!

I övrigt har ju jag, precis som många andra, övergått till att mer och mer hämta min inspiration via instagram. Där följer jag mängder av inspirerande retro-inredning-konton, illustratörer, konstnärer, poeter osv. Ibland kan jag sakna de där smala bloggarna med nästan bara text, där texten var det viktiga. Välformulerade vardagsbetraktelser à la Saint in Skäris. Men man får se till att hitta de texterna och den stilen på andra håll i stället. Jag tänker att poddarna till viss del har ersatt det. Kolla gärna min podcast-lista!

Jag följer också gärna Kultwatch, Constant reader, Politism, en del texter på Nöjesguiden, Aftonbladet kultur osv.

Vilka bloggar läser du?

Nu kan du också följa min mat och träning dag för dag på instagram-kontot jessicasviktigamal.

Annonser
Det här inlägget postades i inspiration. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s