Veckans hälsomål!

Ja hörni, här sitter jag i ett nystädat retrohem och är glad efter ett streetdance-pass med håret lite på vift och sminket lite varstans i datorljus! Men det kan jag bjuda på. Jag får ta och skärpa mig nu, med kvällsmål. Jag sköter ju mat och träning så otroligt bra nu, bättre än någonsin som sagt, och då känns det onödigt att jag äter kvarg med frön och bär på kvällen. Det är absolut inte ens i närheten av hur jag har ätit tidigare men jag vet att resultatet kommer bli mycket bättre om jag nöjer mig med typ ett äpple på kvällen.

Nu skriver jag det alltså här så blir det mer på riktigt: Den här veckans mål är att inte äta kvällsmål förutom ev en frukt. Jag kan ju ta något parmesansnacks eller så (som jag gör själv) på fredagen eller lördagen men inte mer än så. Jag har också bestämt mig för att bara dricka lightläsk på helgen!

Hepp, nu kör vi på i samma takt. Fast utan det där kvällsätandet!

Följ min mat och träning dag för dag på mitt nya instagram-konto jessicasviktigamal.
Du som föredrar retro inredning, litteratur och teckningar kan följa mitt vanliga instagram-konto jessicaosv

Annonser
Det här inlägget postades i Min hälsoresa. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s