Mina fina saker #3: Plåtburkarna

Jag fortsätter min lilla inläggsserie om att visa mina fina saker, det var ett tag sen sist. Men sist var det skrivböckerna och innan dess halsbanden! Idag tänkte jag visa mina fina plåtburkar, jag har säkert glömt någon men de här räcker ju, hehe. Innan flytten i höstas gjorde jag mig av med massa plåtburkar så nu känns det som att favoriterna finns kvar, på ett positivt sätt.

Vi vill ju absolut inte ha dessa tapeter i sovrummet och krukorna står på ett annat ställe nu, men den här plåtburken är jag himla förtjust i. Prickig och gammal som gatan! Jag bytte till mig den och en fin gammal doktorsinspirerad handväska i skinn mot en grön filt i höstas innan vi flyttade.

Jag älskar färg! Den grön-rosa-gula saken är en ball gammal plåtburk som gör mig så glad, jag har haft flera liknande (från danska ira) och har en till som inte har hittat sin plats/funktion ännu.

Kontakten är väl inte så himla fotogenisk men det bjuder jag på (dock de svarta uttagen – me love!). Den här gamla gaaamla plåtburken hittade jag på en loppis en gång och vi har kaffefilter i den så det här är nog den plåtburk vi interagerar mest med i vardagen, haha. Tekniskt sett är den kanske i det där materialet ”bleck” eller vad det heter, men struntsamma.

En till i ”bleck” (?) som jag har massa markerpennor i. Perfekt att ha nära till hands när jag ritar.

 

Ok, detta är inte plåtburkar men jag blir så glad varje dag när jag öppnar mitt skafferi och det är fullt av färgglada burkar!

För den som inte förstått det så älskar jag retro inredning à la 50-60-70-tal. En del sådant blir det på mitt vanliga instagram-konto @jessicaosv. Jag har numera också ett till konto för den som vill följa min mat och träning dag för dag. @jessicasviktigamal

Annonser
Det här inlägget postades i Inredning, inspiration, Retro. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s