Nu ska jag testa några nya recept varje vecka

Idag sitter jag begraven i jobb och är inte lika piffig som på bilden ovan, så det får bli en återvinning av den. Jo, hörni, jag mår bra och kör på i samma stil. På söndag är det dags för matlag igen och då fylls frysen med 14-15 nyttiga matlådor. Dem ska jag ju dock försöka ha när jag är ute på språng framförallt, eller när jag har bråttom. Men jag är också inne på att prova några nya maträtter varje vecka och berätta här vilka det blivit. Vissa veckor kanske jag kör på sådant jag redan kan, jag är trots allt verkligen en newbie när det gäller att laga mat. Andra veckor kanske jag har mer ork och då är det kul att testa nytt.

För att underlätta det här så satt jag för några veckor sedan och samlade ihop massa recept i ett långt worddokument, bland annat recept som jag fått från er läsare. Det var ganska kul att läsa igenom alla gamla kommentarer, och wow så mycket bra ni har tipsat om men jag har helt enkelt inte varit mottaglig tidigare som sagt! Den här veckan har jag tänkt prova:

* Blomkåls- och broccoligratäng
* Varm sallad med ugnsrostade kikärtor som bas (får se lite exakt hur jag gör den)
* Fläskkotlett med linssallad

Jag ser fram emot att testa dessa recept och berättar sedan hur det gick eller om jag ändrade mig och tog något annat i stället. Utöver dessa kommer jag äta sådant jag känner till/kan sedan innan och utifrån vad vi har hemma.

Visst missade ni inte att jag har ett till instagram-konto nu, där jag lägger upp ALL min mat och träning dag för dag? Jag började igår kväll så ännu finns inte så många bilder. @jessicasviktigamal heter kontot, in och följ!

Vilka recept borde jag testa nästa vecka? Brukar ni testa nya maträtter ofta?

Annonser
Det här inlägget postades i Min hälsoresa, Planering. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s