Önskeinlägg: Tre saker jag vill göra/uppnå/uppleva 2016

Nyligen bad jag er hjälpa mig att sätta rubrikerna. Ett av önskemålen var ett inlägg med precis den rubrik som det här inlägget har. Och det ska jag väl kunna åstadkomma!

ETT:. Under året skulle jag vilja gå ner åtminstone 15 kilo. Det kanske låter lite men jag räknar inte kalorier och kör ingen metod och vet därmed inte exakt hur mycket jag stoppar i mig. Dessutom tränar jag väldigt mycket = mer muskler! Men att väga 15 kilo mindre än jag gör nu i december – vilken lycka det vore. Det skulle innebära att jag vägde 80 kilo (i stället för dryga 95 som nu) till mina 162 cm och då har jag bara tio kilo kvar till min preliminära målvikt.

TVÅ: Jag har rest så sjukt lite senaste åren och är ju också en riktig hemmakatt, så egentligen trivs jag allra bäst i mitt hem. Men jag och Jens vill så gärna resa tillsammans och jag hoppas att vi i år äntligen kommer iväg på en weekend till Berlin och kanske en till Rom eller Prag. ❤

TRE: Jag vill under året bli klar med mina två romanprojekt. Drömmen är att få ge ut en bok med samlade/utvalda teckningar också men det kan jag inte styra över så det är snarare en dröm än ett konkret mål.

BUBBLARE: Få en regelbunden krönika någonstans (alltså i någon tidning), bli mycket starkare och orka promenera även på träningsdagar, gå på massa bra konstutställningar, få i ordning hemma med nya färger på väggarna osv. Och ja, massa annat, jag är full av glädje och energi numera så jag hoppas på massor!

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Önskeinlägg: Tre saker jag vill göra/uppnå/uppleva 2016

  1. Mirja skriver:

    Lycka till! Det kommer bli att bra år!

  2. Maria skriver:

    Tror nog allt går i uppfyllelse, du verkar ordentligt på banan nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s