Nu kan du följa all min mat och träning på instagram

I vanliga fall instagrammar jag uteslutande om retro inredning, litteratur och mina teckningar. AND I LOVE IT! Det är ju liksom essensen av min person. Och det tänker jag fortsätta med på mitt vanliga konto, @jessicaosv. Men nu har jag också skaffat ett till konto där jag bara kommer lägga upp precis ALLT jag äter och all min träning framöver. Vi får se hur länge jag orkar hålla på med det, men nu går det ju att koppla ihop flera instagramkonton så det blir lättare att logga in och ut. Jag ger det till sommaren åtminstone. Du som vill följa hur det går för mig dag för dag kan alltså spana in kontot @jessicasviktigamal. Det blir som ett komplement till bloggen, så sluta för guds skull inte läsa bloggen. Här händer ju massa mer!

Jag kan inte alltid garantera bra bildkvalitet på bilderna på det instagram-kontot. Tanken är mest bara att i farten hålla lite koll på vad jag äter och jag vet ju att många av er som läser här är intresserade och vi kan peppa varandra! Än så länge har jag noll följare eftersom jag startade kontot  helt nyss. Lite rolig grej ändå tänker jag!

Så alltså: FÖLJ!

Annonser
Det här inlägget postades i inspiration, Instagramtips, Min hälsoresa. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s