Så har min tjänstledighet gått

På tisdag om en dryg vecka är min sex månader långa tjänstledighet från halvtidsjobbet på bibblan till ända och jag har något slags behov av att summera hur allt har gått. Samtidigt känns det så sorgligt, det måste jag erkänna, men jag har alltid svårt för avslut oavsett vad de handlar om. Men jag har ju åstadkommit massor ändå och kommer självklart fortsätta skapa och komma på idéer och projekt och framförallt fortsätta blogga och fokusera på min hälsa! Under det halvår som gått har jag:

* Fått en möjlighet att utveckla mitt ritande, vilket jag är så himla glad för – att jag faktiskt har lagt ner massa tid på det och det känns som att jag har kommit framåt. Senaste veckorna har jag haft mycket Forsbergs och typ fullt upp non-stop, men innan dess har jag ritat hur mycket som helst. Kolla gärna här!

* Nästan skrivit klart en kortroman som en dag bara ploppade upp i huvudet. Jag ÄLSKAR att skriva fiktivt, att hitta på en karaktär och låta henne (för det är oftast en hon) utvecklas medan jag skriver. Kortromanen har kommit så naturligt också, helt fantastiskt. Det krävs massa disciplin för att jag ska skriva numera, eftersom jag upplever ritandet som mer lustfyllt men när jag bestämmer en ”form” (alltså rent tidsmässigt) för hur jag ska skriva så gör jag det och då är det oftast kul!

* Påbörjat ett större romanprojekt som jag håller på med och som känns superspännande, jag har deadline på det senare i vår (det har jag kommit överens om med en vän som också skriver – sådant är peppande!). Det kommer jag absolut fortsätta med förstås.

* Flyttat från en etta till en trea! ❤

* På riktigt börjat med en livsstilsförändring som kommer inifrån, från en vilja att faktiskt leva hälsosamt. Och ett lustfyllt tankesätt i stället för förbudskantat. Det här har gjort att jag njuter av den mat jag äter och att jag också har börjat lära mig att laga god mat. Ja – det här har jag ju skrivit en del om senaste veckorna, men jag ville nämna det här ändå.

* Under halvåret som gått fick jag också möjlighet att prova på att göra en podcast, och så har jag haft en del projekt på Forsbergs, lite mer än jag annars brukat ha.

* Slutat byta grejer och köpa grejer hela tiden och i stället fokuserat på just skapandet, träningen och maten.

* Insett vilka vänner jag vill ta vara på och vårdat de relationerna, vilket jag aktivt kommer fortsätta med.

* Skrivit oändliga mängder blogginlägg – men det gör jag ju även annars förstås.

Ja, som ni hör har det här varit ett fantastiskt halvår. FANTASTISKT! Men jag har sett till att mitt schema på halvtidsjobbet kommer vara lite bättre, så att jag ändå kommer ha heldagar med utrymme för att bara fokusera på skapandet. Så det blir nog bra ändå, och skönt med lite mer pengar att röra sig med!

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s