Fyra fina instagram-konton, del 2

För någon dryg vecka sen började jag på en ny tradition, att tipsa om fyra fina instagram-konton varje vecka. Jag följer så otroligt många fina som ger mig så mycket inspiration och vill förstås dela med mig av det. Nu har jag skapat en kategori, ”Instagramtips”, där alla mina tips kommer finnas samlade. Sist tipsade jag om en smyckesdesigner, två retrokonton och ett ödehus-konto. Idag blir det lite annat!

Först ut är den otroligt inspirerande konstnären mahsafarzii. Jag går in på hennes konto nästan varje dag för att få ta del av hennes otroliga skapelser. Nej men alltså på riktigt, så fina grejer. Jag förstår inte ett ord av vad hon skriver, tror hon bor i Iran. Men det spelar ingen roll i det här fallet. Jag hoppas att hon blir en världsberömd konstnär! Följ!

Näst ut är kontot kvinnohat, som ju verkligen är något helt annat. En kvinna i veckan håller i spakarna för det här kontot och berättar sin historia utifrån ett feministiskt synsätt. Till exempel kan det vara en transperson som berättar om sina erfarenheter av det, eller en polisstudent som delar med sig av sina tankar kring de o-feministiska strukturerna inom polisen. Och så vidare. Jag läser inte alltid allt men är väldigt glad att det här kontot finns. Följ!

Så har vi det ljuvliga kontot luxusretro. Sari, som driver kontot, älskar luxuslampor och fina tyger. Det är alltid en färgrik inspiration att kika in på hennes konto och inspireras. Följ!

Sist ut den här veckan blir yttersttrivsamt. Och jag är benägen att hålla med om att hennes hem är minst sagt ytterst trivsamt! Jag följer ju allra mest retrokonton eftersom jag blir så himla inspirerad och hittar tips till vårt hem. Och det här är en av de finare. Följ!

Följ gärna mig på instagram också, när du ändå håller på! Retro inredning, katt, teckningar och litteratur finns på mitt konto.

Annonser
Det här inlägget postades i Inredning, inspiration, Instagramtips, Kultur. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Fyra fina instagram-konton, del 2

  1. Sari skriver:

    Roligt att jag är med i din blogg o stämmer det att jag älskar luxuslampor o jag har drömt länge att göra egen lampskärmar av äkta retrotyger men jag vågade testat att göra eget för några veckor sedan..nu det är sann dröm på riktigt

  2. Maja skriver:

    Åh, vad glad jag blir. Så fina ord! TACK!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s