Vi testar igen: Ni sätter rubrikerna!

Några gånger under de snart två åren som jag har haft den här bloggen så har jag testat en idé jag fått från en av mina favoritbloggar, UnderbaraClara. Nämligen att ni får sätta rubrikerna så väljer jag ut de jag gillar och skriver ett inlägg utifrån det. På mafronten är inspirationen på topp men huvudet har sett bättre dagar med tanke på att jag är sjuk och då blir jag alltid lite seg i huvudet.

Därför tänkte jag testa igen och se om någon nappar. För eventuellt nytillkomna läsare så handlar bloggen, förutom min hälsoresa (även om den har dominerat på sistone), om typ litteratur/kultur, retro inredning, feminism, att vara tjock, skönhetsideal, att byta grejer (ibland) och lite ditten och datten. Jag har även gett ut en roman, skrivit i tidningar, är lärare i skrivande i olika former, copywriter osv. Om det nu kan ge några uppslag.

Så: Vad skulle du vilja att jag skrev ett inlägg om? Sätt en rubrik på det inlägget och bidra med ditt förslag i kommentarsfältet!

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Vi testar igen: Ni sätter rubrikerna!

 1. maria skriver:

  1.Från text till manus och tips inför att söka förlag

  2. Om din egen roman från manus till just roman

 2. Mirja skriver:

  Tre saker jag vill göra/uppnå/uppleva under 2016

 3. Marie skriver:

  Ditt intresse för retrogrejer. Hur väljer du ut vad du vill ha/bli av med? Väljer du helt enkelt det du gillar eller har du även ett intresse för vem som tillverkat sakerna osv? Har du något favoritårtionde?

 4. Stina skriver:

  Förslag på bloggrubriker:

  ”Tankar om överviktsoperationer”
  ”Fördomar om tjocka”
  ”Att söka vård när man är överviktig”

  Jag själv har varit överviktig hela mitt vuxna liv och är nyfiken på dina tankar och erfarenheterom dessa ämnen…
  Kram till dig!

 5. Emmy skriver:

  Bästa filmerna senaste året?

 6. Helen skriver:

  – Hälsohets inom kulturvärlden – finns den?
  (hälsohets som mycket träning, dieter, maraton, speciella kostinriktningar, skapa ett visst utseende osv. om du förstår lite hur jag tänker)
  – Våga börja skriva – tips för att lättare ta sig över den mentala tröskeln av prestationsångest
  – Om jag fick byta liv…
  – Min drömvärld
  (finns nog en bättre rubrik, men vad du har för vision om hur du skulle vilja att samhället vi lever i ska se ut)
  – En utmärkelse jag drömmer om att få
  (verklig eller påhittad och kan handla om vad som helst)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s