Fyra fina instagram-konton

Jag älskar att sprida sådant som inspirerar mig och instagram är en stor källa till inspiration. Detta för att jag har slutat följa maaaassaaaa konton (flera hundra) på sista tiden och nu ”bara” följer ungefär 400. Jag skulle vilja få ner det lite mer men, nåja. Jag tänkte hursomhelst tipsa om fyra inspirerande konton lite då och då.

Det första kontot jag tipsar om i den här inläggsserien (utan inbördes ordning) blir sparvaccessories. Så otroligt fina smycken, tycker jag, och vill typ ha varenda ett. Prisvärda är de också. Följ!

Sahlbergskahemmet har så otroligt fint hemma, lite liknande stil som vi har fast liksom några snäpp finare tycker jag. Teak och retro och nytt i en salig blandning. Följ!

Inne hos kaksmulankarin bjuds det på en härlig blandning av retro, personligt, tyger, porslin och annat inspirerande och färgstarkt. Hon är även en av dem som driver den fina retrobutiken Retro- och designbutiken i Sundbyberg. Följ!

Sist ut för den här gången blir det fantastiskt vemodiga, vackra kontot jagsliparknivar. Där bjuds på otroligt vackra bilder från ödehus. Bilderna väcker min fantasi och berör verkligen. Följ!

 

Annonser
Det här inlägget postades i inspiration. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s