Jag i hela tolv outfits från senaste veckan/veckorna!

Jag och Jens har re-enactat lite vad jag har haft på mig på sistone, så jag har inte alltid haft samma svarta tunna kofta men jag äger en oproportionerligt stor mängd tunna svarta koftor, det ska jag villigt erkänna! Det här är del två, kolla gärna förra outfitinlägget också. Jag blev helt ÖVERVÄLDIGAD av alla helt otroligt fantastiska kommentarer sist! Och sensmoralen är att man faktiskt inte måste klä sig tråkigt bara för att man råkar vara kort och rund. ^_^

Varför inte ha lång kofta bara för att man är en kort och rund människa, liksom? Det är ju så fint ändå tycker åtminstone jag. 😀

Jag är så förtjust i den här tunna, liksom kimonoinspirerade (fast kortare) från Indiska. Mönstret piggar upp!

Den här bomullstunikan är himla fin tycker jag, med vita och svarta och typ ljusgula mönster.

Tunna tunikor i halvt genomskinligt material (brukar ha ett svart linne under) har jag massor av. Gillar särskilt sådana med lite retroinspirerade eller färgglada mönster. Denna hör till den förstnämnda förstås.

Nämnde jag tunna mönstrade tunikor…? Yep, här har vi en till!

Här står jag bland Jens tavlor och staffli i målarrummet i ganska tråkiga och vardagliga kläder. Men det är skönt att äga lite sådant också, för dagar när man bara vill blend in och inte ha på sig någonting särskilt.

Jag tror att den här är min absoluta favorittunika i all sin enkelhet. Den är i bomull, med kvartslång ärm och jag har ca alltid något tunt koftliknande över. Mönstret syns ju inte så bra på den här bilden men det är lite retroinspirerat. Tunikan/klänningen (har aldrig riktigt fattat skillnaden) kommer från Indiska.

Hmm, jag borde verkligen ha tagit OLIKA svarta tunnkoftor. Oh well.

Nu får Jens börja fota mig varje dag i stället, kul med outfitbilder på en kropp man inte är van att se på bild kanske! Jag är glad att jag har så mycket mönstrade och färgstarka kläder (okej dessa var kanske inte just färgstarka på samma sätt som i förra inlägget, vet inte, men ändå) och inte bara gömmer mig i svart som förut. Det är absolut ingenting negativt med att klä sig i svart, jag tycker det är jättesnyggt! Men det är kul för mig att ha färger eftersom jag gillar det väldigt mycket.

PS: Jag uppdaterade mitt inlägg från tidigare idag och tog även bort en kommentar, eftersom den kunde missförstås. Jag välkomnar givetvis alla kommentarer och tycker att alla läsare är helt fantastiska! Jag kommer inte ge upp utan kämpar vidare efter bästa förmåga och är otroligt tacksam över den här bloggen, det är så otroligt kul och intressant och jag lär mig massor varje vecka!

Annonser
Det här inlägget postades i inspiration, Min hälsoresa. Bokmärk permalänken.

15 kommentarer till Jag i hela tolv outfits från senaste veckan/veckorna!

 1. Annika skriver:

  Rött och grönt är verkligen färger som passar dig!
  Du är superstylish på första fotot. Kul med en klädkombo som är tvärtom dvs enfärgat svart innerst och mönstrat ytterst.

  • Jessica Johansson skriver:

   Åååh vad glad jag blev av din kommentar, tack så jättemycket. Älskar grönt så det är kul att höra att jag passar i det. 🙂 Ja jag älskar den där långa koftan på första fotot, den är väldigt skön också!

 2. Susanna skriver:

  Många fina kläder! Koftor kan man aldrig ha för många av!

 3. Ann skriver:

  Gillar också svarta koftor! Hur kommer det sig att du helt plötsligt ändrade dig ang kommentarerna?

  • Jessica Johansson skriver:

   Hej Ann!
   Ja visst är det härligt med svarta koftor så kan man ha en färgklick under liksom! 🙂 Jag fick ett par smarta kommentarer om det och kände att alla får kommentera som de vill och gillar jag inte rådet så kan jag bara avstå från att följa det. Men jag har fått enormt mycket smarta tips och råd och recept och sådant också här så man får ta the good with the bad litegrann. Hoppas du förstår hur jag menar.

 4. Anna skriver:

  ÄLSKAR din blogg!!!

 5. karin skriver:

  När du skrattar och har håret utsläppt är du vacker som en fotomodell

 6. Lisa skriver:

  Du är så vacker!

 7. Charlotte Hansson skriver:

  Jaha så det är endast peppande kommentarer som önskas? Kanske konstruktiv kritik också kan vara bra eller är det för jobbigt?

  • Jessica Johansson skriver:

   Nej nu missförstod du mig, jag välkomnar även kritiska kommentarer. 🙂 Sen väljer jag ju själv om jag håller med eller inte förstås!

 8. Krille skriver:

  Hur snygg som helst:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s