Några bilder från vårt retrohem idag

Idag har jag jobbat (hemifrån alltså, är ju fortfarande tjänstledig från mitt halvtidsjobb i ytterligare någon månad), skrivit lite (på romanprojektet) och sedan fick vi lunchbesök av en fin vän. Vi gjorde bananpannkaka med blåbär och turkisk yoghurt. Enkelt men gott och hyfsat mättande (jag gör pannkakan på två ägg, en banan och salt och så mixar jag det och steker till en tjock pannkaka).

Det här blir ju lite tjatigt för er som följer mig på instagram (där heter jag jessicaosv ) men fint att se bilderna lite större kanske. Jag älskar att få tillfälle att duka med det med flit udda retroporslinet och välja och vraka bland alla tallrikar och kannor och fat!

Vi är dåliga på att lägga på överkast till vardags men när det vankas besök lägger jag alltid på de här fina överkasten, är så glad att ha lyckats hitta två likadana (de är ju trots allt från 60-70-talen).

Har också hunnit dregla en smula över mina hyllpapper, snart ska jag klä lite lådor och hyllor i olika gladfärgade hyllpapper.

Men idag vankas träning, förhoppningsvis får jag plats på ett gruppträningspass men annars tänkte jag köra styrketräning.

Annonser
Det här inlägget postades i Inredning, inspiration, Retro. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s