Små kaktusar i små koppar blir så fint!

En dag tänkte jag: Jag har ju så fina små (gamla storlekens) kaffekoppar som jag älskar. Men både jag och Jens dricker nästan alltid kaffe ur den lite större varianten av retrokoppar. Och så hade jag tre små kaktusar utan ytterkrukor (de var från ikea och limegröna = inte min grej) och kom på att jag kunde sätta kaktusarna i kopparna. Voilà! Jag tycker det blev en så söt detalj. Det går ju att sätta en aning större blommor i större kaffekoppar också och vips få världens finaste krukor!

Här är fler koppar jag tänker sätta små kaktusar i och ha på något fönsterbräde. Men jag måste nog sätta fast dem med någonting så att inte katten petar ner dem, för huga så bestört jag skulle bli om dessa koppar gick sönder. Det här är bara en av många fördelar med att gilla udda porslin – en till är att jag blir så glad av all färg på matbordet!

Annonser
Det här inlägget postades i Inredning, inspiration, Retro. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Små kaktusar i små koppar blir så fint!

  1. Cilla skriver:

    Tips! Jag har satt fast mina krukor med fästmassa, sånt som vi kallade kludd/kitt i skolan, för att min katt inte ska möblera om. Funkar fint!

    • Jessica Johansson skriver:

      Åh, vilket bra tips. Häftmassa använder vi i mängder här hemma, men tanken har aldrig slagit mig att ha det under krukorna. Tack!

  2. Karottunderlägget där i grönt o vitt har jag också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s